- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün çok sevinçliyim ve okadarda içim çok rahatladı.Hormon testlerim normal olması gereken değerlerdeler bugünde rahim filmi çektirdim oda normal temiz 2 tüpümde açık ve temiz.
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun kuşum eh artıkın bebişimiz gelir allahın izniyle:lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi:
şincik gönül rahatlığıyla yatabilirim iyi geceler kızlar inş.bende temzi haberler verebilirim öptüm sizi dua edin bana allahım hayırlı sonuçlar verir inş.
Kızlar bugün çok sevinçliyim ve okadarda içim çok rahatladı.Hormon testlerim normal olması gereken değerlerdeler bugünde rahim filmi çektirdim oda normal temiz 2 tüpümde açık ve temiz.
slm masalcım...hadi inşallah olur canmm.
verirsin bize güzel haberi. nasılsın canmm görüşmeyeli? kayboldun tatlım yerimseniben
gözünaydın cnm geçmiş olsunopuyorumnanaktan
cok şükür gelsin bebegin şimdi
şincik gönül rahatlığıyla yatabilirim iyi geceler kızlar inş.bende temzi haberler verebilirim öptüm sizi dua edin bana allahım hayırlı sonuçlar verir inş.
Hoşgeldin Azize. Fotoğraftaki sensen çok güzelmişin. Yalnış hatırlamıyorsam 30 yaşındaydın dimi ama 30 göstermiyorsun gerçekten.
:lepi: gözün aydın tatlımm alkisalkisalkis çok sevindim senin adına alkisalkisalkis
gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:
bende öle diyom zati ama bakmadanda duramıyom işte sempatiksalakcinniacabası fazla tatlım bilgisayardandır naber napıyosun şekercim kaydirigubbakcemile5
arkadaslar benide nısan annesı yazın regloldum 7 mart
Ewet Azize gelsin bebişler...:ecrin_bebek::CüvCüv:
bi an okuyunca seni hamile sandım canmm kaydirigubbakcemile3