• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

herkese teşekkürler ben bu ay bi takvimden takip ettim,bana uğurlu geldi sizde mutlaka indirin,advanced woman calendar

hayırlı olsun canım. bende bu ay o takvimi takip ettim. en son 1 şubatta regl olmuştum. hala olmadım. aklım hep orada çok merak ediyorum. belkide bu yüzden hala regl olmadım. yumurtalıklarımda sızlama oluyor zaman zaman. bu kist belirtiside olabilir mi?

çatlatma iğnesi olan var mı arkadaşlar ben dün 7 de oldum ama ilişki bugün mü yarın mı bilmiyorum

öle bi takvim bende indirdim netten advanced women calendar,bu ay kullandım,yani takip ettim,ben son 5 aylık adet günümü yazdım,yumurtlama gününü gösteriyo,ilişkiye girdiğin günleri işaretleyebiliyosun.şimdi adetim gecikti bazı garip değişiklikler var biraz daha bekleyip test yapcam.umarım bu kez olmuştur.mutlaka indirip deneyin

efet arkadaşım program bu... Hatta arkadaşım o günlerde korunuyorlar diğer günlerde korunmuyorlar ve hiç gebe kalmadı.. Bence güvenilir zaten başka yerde de hesaplamıştım aynı tarşh çıkmıştı doğru yanii... Ama nasıl yüklendiğini bilmiyorum arkadaş yükledi bana...

kıaalarr selamm..dün akıntım vardı değerlendirdim.17gündü adetin.ama bugün sol kasığım çok ağrıyo.bilye varmış gibi.acaba yumurtam çatladı mı??bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnnnn.zemuszemus

andac boş durma canımm bugün yarın değerlendir.gelsinn bebişlerrrr...

kıaalarr selamm..dün akıntım vardı değerlendirdim.17gündü adetin.ama bugün sol kasığım çok ağrıyo.bilye varmış gibi.acaba yumurtam çatladı mı??bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnnnn.zemuszemus

slm masalcım...hadi inşallah olur canmm.
verirsin bize güzel haberi. nasılsın canmm görüşmeyeli? kayboldun tatlım yerimseniben

iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorumm yarın doktora gidicemm heyecanlıyımm hiç belirtim yokk niye diye merak içindeyim karışığım yani sen nasılsın canımm

ben iyiyim tatlım nolsun...
hiç korkma cnmm yarın bi git dr.allahın izninle rahatlarsın. bende hafta sonu annemlerdeydim sonunda forum istanbula gittim...çok beyendik gez gez bitmiyo heryeride gezemedik valla ençokta bebek mazalarını beyendim.

ben iyiyim tatlım nolsun...
hiç korkma cnmm yarın bi git dr.allahın izninle rahatlarsın. bende hafta sonu annemlerdeydim sonunda forum istanbula gittim...çok beyendik gez gez bitmiyo heryeride gezemedik valla ençokta bebek mazalarını beyendim.
evet gitmeden rahatlamıycamm bu kesin evet çok güzel bi yer yapmışlar dimi ben daha çözemedim içini çok büyükk gez gez bitiremedim daha bebek mağazalarına bakmadım dur gidince bakıyım çok varmıı

evet gitmeden rahatlamıycamm bu kesin evet çok güzel bi yer yapmışlar dimi ben daha çözemedim içini çok büyükk gez gez bitiremedim daha bebek mağazalarına bakmadım dur gidince bakıyım çok varmıı

gidince göecen zaten çok büyük içinde okadar çeşit varki...reyon reyon yapmışlar bayıldım keşke hamile olsaydım dedim neler alırdım neler :lepi:

kızlar bi arkadaşım hamileydi düşmüş bebiş daha yeniydi 1,5aylık felandı üzüldüm ya 3,5senedir olmamıştıı

Back