mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kadınlar gününüz kutlu olsun:)çok mutluyum bugün test yaptım ve sonucu pozitif çıktı,ikinci çizgi biraz silik yarın sabah bidaha yapcam,çok şakkınım,inanamıyorum ve korkuyorum yanlışsa diye

:lepi: çok tebrikler canmm çok güzel bi heber cu alkisalkisalkis

gelsin bebişlerimiz :Saruboceq:

Kızlar bana dua edin bugün saat 5te rahim filmi çektirmeye gidiyorum.Abdestimi aldım birazdan kuran okuyacağım dua edeceğim bebiş isteyenlerede bebişi olanlarada hemde sonuçlarımın temiz çıkması için.Kuran-ı okuyup tekrar geleceğim tekrar kızlar.

azizecim benide 15 marta yazarmısın...

herkese teşekkürler ben bu ay bi takvimden takip ettim,bana uğurlu geldi sizde mutlaka indirin,advanced woman calendar

dua ediyorum bende çektirmiştim hsg umarım sonucu iyi çıkar,dualarım seninle

gelsin bebişlerimiz :Saruboceq:

selam kızlarrrrrr
yenı bebeişler geliyo galiba hayırlısı olsunnnn......
bende yarın öburgunu beklıyom inş kırmızı kartı görmem

hadi tatlım hayırlı haberlerle gel banada anlat yarında benim günüm ohaoldumsmile

KIZLAR beyaz renk akıntı gelmeye basladıgı zaman mı yumurtlama oluodu yoksa ertesi günlerde mi kasıklarım da ağrımaya başladı bgn umarım bu ayı boş geçmem artık:)

KIZLAR beyaz renk akıntı gelmeye basladıgı zaman mı yumurtlama oluodu yoksa ertesi günlerde mi kasıklarım da ağrımaya başladı bgn umarım bu ayı boş geçmem artık:)

akıntın yumurta kıvamında ve iki parmağına aldığında uzayan yapışganımsı bi akıntıysa yumurtladığının göstergesidir,akıntının çoğalması,yumurtalarının çatlaması demektir.tam zamanı güzelim,bu gece ve yarını iyi değerlendir derim ben.
kaydirigubbakcemile

evet artmaya başladı aksama dogru inşallah dedigin gibi iyi degerlendirir ve sonucunu alırm allahm yardımcımız olsun

slm kızlar ben hala adet olmadım2 matta olmam lazım ama olmadı iki akşamdır test yapıyorum birşey yok. perşembeye kadar bekliyecem olmazsa kanda baktıracam.eğer olmazsa yine kist oluştu demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…