selammm kızlarrr
slm hg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammm kızlarrr
slm hg
hoşbuldumm canımmm nasılsın???
iim sonunda hasta oldumm bu sefer emindim ama olmamada sevindim ya insan düşünüo hamile deilsem nie olmadım die ama mutluyum genede hayırlısı artık:asigim:
evet canımm hamile diilsen biran önce rahatlamak en iyisii bende henüz olmadım iki günüm geçtii yarında test yapcamm bakalımm nasiipp
kan mıı ilk bebiş mi
iki sefer düşük yaptımmm eğer tutunabilirse ilk bebeğim olcak yok kan diil idrar yapcam ben ilçedeyimm kan için merkeze gitmem lasımm burda hastane yok hatta eczane bile yok idrar testide merkezden gelcek öle yapcamm eğer varsa bi 10 gün sonra falan giderim hem kesede görünür
inş vardırda görürsün cnmmm allah kalbine göre versinn
aminnnnn :Saruboceq:
Pek yürüyerek gezmedik canım arabamızla gezdik ama ewet kötüydü hava.Vallah canım 1sene oldu istiyoruz korunmuyoruz kalırsam hamile fazla gezdirmez eşim bilirim huyunu.yok hamile cnmm dün hava çok kötüydü ya nasıl gezdinizz??ben 8aylıkken hamileyken otobüslerdeydim cnm gezersin korkmaa
Pek yürüyerek gezmedik canım arabamızla gezdik ama ewet kötüydü hava.Vallah canım 1sene oldu istiyoruz korunmuyoruz kalırsam hamile fazla gezdirmez eşim bilirim huyunu.
hım o zaman gez bol bol oturarakda doğumun zor olurkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ewet canım ama şuan hamile olmadığımdan pek ağzımı açmıyorum hele bir hamiş kalalımda buluruz yolunu ozaman beni kıramaz diye dişiniyorum.Yarında doktoruma gideceğim bakalım ilaçlı rahim filmini yarınmı yoksa salımı çekecek.
nasıl oluo bu film biliomuswun ben merak ediorumm
klava:
hımm allahım yardımcın olsun cnmmm anestezi uygulancakmı baktım
bazılarına anesteziyle oluomuşş sen ne ile korunmuştun[/QUanestezi yok canım demedi doktor biz hiç korunmadık
canım ben çıkıyorum eşim geldi işlerimiz var çarşıda onları halledelim ya bana bir fikir ver arkadaşım martın 17 doğum yapacak erkek ne alayım hediye.
çook yakınsa mevlüt kıyafeti al cnm beyaz oluo çok şık ve güzel bi hediye olurr
inşallah canmm...bende nisan ayından çok umutluyum allah hepimize hayırlısını versin.