• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

iim sonunda hasta oldumm bu sefer emindim ama olmamada sevindim ya insan düşünüo hamile deilsem nie olmadım die ama mutluyum genede hayırlısı artık:asigim:

evet canımm hamile diilsen biran önce rahatlamak en iyisii bende henüz olmadım iki günüm geçtii yarında test yapcamm bakalımm nasiipp

kan mıı ilk bebiş mi

iki sefer düşük yaptımmm eğer tutunabilirse ilk bebeğim olcak yok kan diil idrar yapcam ben ilçedeyimm kan için merkeze gitmem lasımm burda hastane yok hatta eczane bile yok idrar testide merkezden gelcek öle yapcamm eğer varsa bi 10 gün sonra falan giderim hem kesede görünür

iki sefer düşük yaptımmm eğer tutunabilirse ilk bebeğim olcak yok kan diil idrar yapcam ben ilçedeyimm kan için merkeze gitmem lasımm burda hastane yok hatta eczane bile yok idrar testide merkezden gelcek öle yapcamm eğer varsa bi 10 gün sonra falan giderim hem kesede görünür

inş vardırda görürsün cnmmm allah kalbine göre versinn

yok hamile cnmm dün hava çok kötüydü ya nasıl gezdinizz??ben 8aylıkken hamileyken otobüslerdeydim cnm gezersin korkmaa
Pek yürüyerek gezmedik canım arabamızla gezdik ama ewet kötüydü hava.Vallah canım 1sene oldu istiyoruz korunmuyoruz kalırsam hamile fazla gezdirmez eşim bilirim huyunu.

Pek yürüyerek gezmedik canım arabamızla gezdik ama ewet kötüydü hava.Vallah canım 1sene oldu istiyoruz korunmuyoruz kalırsam hamile fazla gezdirmez eşim bilirim huyunu.

hım o zaman gez bol bol oturarakda doğumun zor olurkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hım o zaman gez bol bol oturarakda doğumun zor olurkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Ewet canım ama şuan hamile olmadığımdan pek ağzımı açmıyorum hele bir hamiş kalalımda buluruz yolunu ozaman beni kıramaz diye dişiniyorum.Yarında doktoruma gideceğim bakalım ilaçlı rahim filmini yarınmı yoksa salımı çekecek.

Ewet canım ama şuan hamile olmadığımdan pek ağzımı açmıyorum hele bir hamiş kalalımda buluruz yolunu ozaman beni kıramaz diye dişiniyorum.Yarında doktoruma gideceğim bakalım ilaçlı rahim filmini yarınmı yoksa salımı çekecek.

nasıl oluo bu film biliomuswun ben merak ediorumm
:oklava:

nasıl oluo bu film biliomuswun ben merak ediorumm
:oklava:

canım rahimden oluyor googleye rahim filmi nasıl çekilir yaz çıkıyor.

İşlem esnasında kadın röntgen masasına uzanır ve bacaklarını kendine doğru toplar. Doktor jinekolojik muayene esnasında kullanılan spekulum adı verilen aleti vajinaya yerleştirir. Vajina ve rahim ağzı bir solüsyon ile temizlendikten sonra rahim ağzı bir alet yardımı ile tutulur ve rahimi düz bir pozisyona getirmek için çekilir. Rahim ağzına ince bir katater yerleştirilir. Bu katater vasıtası ile sıvı rahim içine verilir. İlacın rahim ve tüplerden geçişi skopi altında gözlenir ve filmleri çekilir. Daha sonra yerleştirilen cihazlar sırası ile geri alınır ve işlem sonlandırılır. Tüm işlem 5-10 dakika kadar sürer.

hımm allahım yardımcın olsun cnmmm anestezi uygulancakmı baktım
bazılarına anesteziyle oluomuşş sen ne ile korunmuştun

canım ben çıkıyorum eşim geldi işlerimiz var çarşıda onları halledelim ya bana bir fikir ver arkadaşım martın 17 doğum yapacak erkek ne alayım hediye.

inşallah canmm...bende nisan ayından çok umutluyum allah hepimize hayırlısını versin.

İnşallah bakalım nisanı sabırsızlıkla bekliyorum ama öğrenene kadar mayıs başı felan olacak.. Ben 35 günde bir regli olduğum için yumurtlamam 21. günde oluyor. Dün arkadaşlarımız bizdeydi evliler. Bir program yüklediler bilgisayarıma son 3 regli tarihimi yazdım otomatik olarak hamile kalma şansımın yüksek olduğu tarihleri hatta hangü gün olursa kız hangi gün olursa erkek olacağını bile yazıyor. Kısayola yüklettm açmadan üstüne geldiğimde bile otomatik olarak bugün hamille kalma şansı düşük yada yüksek diyor regli tarihine yakın zamana geldiğinde regli tarihiniz kalamazsınız diyor. 35 güne göre ayarlandığı için.. Yumurtlamanın 3 gün öncesi ilişkide kız 3 gün sonrası erkek diye söylüor.. Süperr birşey her ay hesaplamak zorunda kalmıyorsun..

Back