hangi diziyi
sen bilirsin cnmm ama korunursan bırakınca bi iki ay olmuyomuş bebişşşSağolun kızlar inşallah, aslında bu ay olmasınıda çok istemiyordum kpssye hazıranıyorum dershaneye filan gidiyorum denemelere giriyorum ordan oraya koşturuyorum sınav temmuzda daha bu ay olsaydı benim koşturmama çalışma tempoma ayak uyduramazdı sanırım bebiş sempatiksalakcinni Şaka bi yana Allah korusun düşük filan olurdu yine olmamasındada var bi hayır ... Bi iki ay korunim diyorum hatta ama karar veremedim daha ...
hımm bende melekler korusunu izledimmhanımın çiftliğini canmm
en son 10 u canım
Sağolun kızlar inşallah, aslında bu ay olmasınıda çok istemiyordum kpssye hazıranıyorum dershaneye filan gidiyorum denemelere giriyorum ordan oraya koşturuyorum sınav temmuzda daha bu ay olsaydı benim koşturmama çalışma tempoma ayak uyduramazdı sanırım bebiş sempatiksalakcinni Şaka bi yana Allah korusun düşük filan olurdu yine olmamasındada var bi hayır ... Bi iki ay korunim diyorum hatta ama karar veremedim daha ...
sen bilirsin cnmm ama korunursan bırakınca bi iki ay olmuyomuş bebişşş
ayyyy oka bebek istiyon ama...kısmet canmm hakkında hayırlısı ne vakitse o olsun inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
yakamozz inan evlattan daha değerli daha önemlisi yok canmm...
Evet yaaa çok istiyorum o yüzden gönlüm elvermiyo korunmaya kociş de dikkat etmen gerekecek hamile kalınca sonra edemezsen çok üzülürüz ikimizde biraz ertelesekmi dedi bende yok dedim aklımı kurdalıyo şincik ... bilmiyorumkismile
belkim 2 ay daha hamiş kalmazsınn korunmasanda olurr cnmm kalırsanda zaten doğum aralık yada ocak ayına gelicek sen o zamana kadar sınava girmiş olursun zatennKatılıyorum canım olmadan sadece düşündüğümde bu kadar içim gidiyosa olunca kimbilir nasıl olur ...
iznim bıtıyo çalışınca bı turlu gunlerı denk getıremıyoruz inş bu ay olur. normal testlerden mı kullandın canım?
gün aşırı yapmak en mantıklısı cnmiznim bıtıyo çalışınca bı turlu gunlerı denk getıremıyoruz inş bu ay olur. normal testlerden mı kullandın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?