Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelik takvimi canım anasayfada kadınlar kulübü yenilikler var orda takip çizelgelerinde anlatıyo nasıl yapıcağımızısezencım bebeğin gelişimini gösteren şerit çok güzel ne dıyosunuz ona nasıl yaptın
günaydın kızlarrrrbayanssulusmile
Yarencik60, var mı sende belirtiler, yarın adet gününmüş. Eğer varsa test yap belki çıkar.. Benim bir gün önceden çıktı.
Yarencik60, var mı sende belirtiler, yarın adet gününmüş. Eğer varsa test yap belki çıkar.. Benim bir gün önceden çıktı.
slm kızlar a.s.
Tünaydın kızlar...:teytey:
Tünaydın kızlar...:teytey:
tünaydınnn canımm hoşgeldinnn
hoşgeldinnnn canımmm nasılsınn??
canım ben seni gizli gizli takip ediyodum kaydirigubbakcemile3 sen en son test yapıcaktım neoldu sonuç merak ettim
Hoşbulduk canım.Bugün biraz geç girdim ama durgun geçmiş bu saate kadar nerde bu arkadaşlar...
iyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
canımmm valla ben var gibi hissediyorumm ama psikolojikde olabilirr ben elazığın ilçesinde oturduğum için burda eczane yok testde alamıyorumm adetim 10-15 gün falan geçincede doktora giderim diyorumm hayırlısı olsunn
valla bizim pc. sorunluydu bugun geldii gelir gelmezz girdimm geldiğimde kimse yoktuuu