• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

inşallah hamişsindir canım belirtiler varmı kasık ağrısı falan

iki hamileleik geçirdimmm aynı belirtiler bundada varr ve benim adetim çok sancılı geçerr ben iki üç gün önceden adet olcağımı anlardımmm adet sancımm yokk ama belirtilerr hamileymişim gibi inşallah yanılmıyorumdur ama içimdende hepp hamileymişim gibi geçiyoooo bi yanımda çokk korkuyoo kıslarr yaa yine aynı şeyleri yaşıcam diyee çokk korkuyorummm

ben bişey sorucam kızlar şimdi ben 7 aylık evliyim daha önce korunuyorduk yani eşim korunuyordu 2 aydır korunmuyoruz yani şimdi bi ocakda bide şubat ayında korunmadık ama hamiş olmadım bu normal mi yoksa çocuğumuz olmuyor diye doktora gitsemmiki ??? :sm_confused:

tabiki canımmm burdaa yanımızda ailelerimiz yokk herşeyim eşimm ben kürtaj öncesi bi gece hastanede yattım yanımda eşim vardııı benden çok o ağladııı çok zor günlerdi kürtajdan bi çıktım gözleri ağlamaktan kıpkırmızı olmuştuuu rabbim bir daha yaşatmaz inşallahh

Canım benim ya çok geçmiş olsun sizlere.Birgün yine böyle adetim geçikmişti sonra geldi üzülmüştüm ama test filan yapmamıştım eşim geldi yanıma az önce bir adam çıktı dedi televizyona eşinle çok çocuk istiyorlarmış kadın sonunda hamile kalmış son aylarına doğru kadın rahatsızlanıyor ve sezeryana alıyorlar çocuk sağlıklı bir şekilde doğuyor ama eşi vefat ediyor hastanede nedenini hatırlamıyorum adam ağlıyormuş keşke çocuğum olmasaydıda eşim yanımda olsaydı diye yani ogün bana bunu anlatıp benim için sen daha önemlisin yeterki sana bişey olmasın hep yanımda ol dedi ama ben biliyorum oda benimki kadar belkide benden fazla çocuk istiyor ama belli etmemeye çalışıyor.

ben bişey sorucam kızlar şimdi ben 7 aylık evliyim daha önce korunuyorduk yani eşim korunuyordu 2 aydır korunmuyoruz yani şimdi bi ocakda bide şubat ayında korunmadık ama hamiş olmadım bu normal mi yoksa çocuğumuz olmuyor diye doktora gitsemmiki ??? :sm_confused:

Tabiki normal canım daha 2 ay korunmamışsınız hem doktorlar 1 sene olmadan bakmıyorlar yani tedavi yapmıyorlar en azından tekirdağ dakiler öyle.Ama bir endişen varsa içim rahat olacak dersen git görün bir doktora.

canımmm seninki çok normalll bizdee ilk iki ay korundukk sonra korunmayı bıraktık iki ay bizimde olmadıı üçüncü ay yani evliliğimin 5.inci ayında hamieydimm seninki çok normal canımmm

Canım ama eğer istersen sezenle azizeyi bekle onların bildikleri daha fazla onlar yardımcı daha iyi olurlar sana.

Canım benim ya çok geçmiş olsun sizlere.Birgün yine böyle adetim geçikmişti sonra geldi üzülmüştüm ama test filan yapmamıştım eşim geldi yanıma az önce bir adam çıktı dedi televizyona eşinle çok çocuk istiyorlarmış kadın sonunda hamile kalmış son aylarına doğru kadın rahatsızlanıyor ve sezeryana alıyorlar çocuk sağlıklı bir şekilde doğuyor ama eşi vefat ediyor hastanede nedenini hatırlamıyorum adam ağlıyormuş keşke çocuğum olmasaydıda eşim yanımda olsaydı diye yani ogün bana bunu anlatıp benim için sen daha önemlisin yeterki sana bişey olmasın hep yanımda ol dedi ama ben biliyorum oda benimki kadar belkide benden fazla çocuk istiyor ama belli etmemeye çalışıyor.

rabbimmm sağlıklı hamilelik sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn canımmm her nekadar istemiyoruz deselerde baba olmak için can atıyolar ama bize belli etmiyolarrr iştee inşallah tez zamanda rabbim hepimizin yüzünü güldürür :Saruboceq:

merhaba lavinya. bızde çocuk ıstıyoruz fakat bıkaç aydır yok .ben geçen ay dr gıttım normal tetkıkler yapıldı yanı hamıle olmadan once yapılması gerekenler.hatta bıkacgun sonra gıttıgımde yumurtan catlamıs gorev basına demıstı:kedi: ama olmadı yanı dr gıtsende gıtmesende bellı olmuyo bu ısler sekercım sadece folic asıt verdı okadar sen daha çok yenısın

Tabiki normal canım daha 2 ay korunmamışsınız hem doktorlar 1 sene olmadan bakmıyorlar yani tedavi yapmıyorlar en azından tekirdağ dakiler öyle.Ama bir endişen varsa içim rahat olacak dersen git görün bir doktora.

ben doktoro bikere acaba kist varmı diye gitmiştim vajinal ultrasyonmu ne işte ona baktı doktor bişey yok dedi bide ben hormon testi yaptı gayet normal dedi bende dedim doktora bu ay korunmadım ama hamiş kalmadım diye doktorda bu normal demişti şimdi ikinci ayda hamiş kalmayınca acaba çocuğumuz olmuyormu diye düşündüm

merhaba lavinya. bızde çocuk ıstıyoruz fakat bıkaç aydır yok .ben geçen ay dr gıttım normal tetkıkler yapıldı yanı hamıle olmadan once yapılması gerekenler.hatta bıkacgun sonra gıttıgımde yumurtan catlamıs gorev basına demıstı:kedi: ama olmadı yanı dr gıtsende gıtmesende bellı olmuyo bu ısler sekercım sadece folic asıt verdı okadar sen daha çok yenısın

evet bana da folic asit verdi bi kullanıyorum bi unutuyorum zaten oldum olası doğru düzgün ilaç kullanmıyorum bu verdiği folic asit ne işe yarıyor

evet bana da folic asit verdi bi kullanıyorum bi unutuyorum zaten oldum olası doğru düzgün ilaç kullanmıyorum bu verdiği folic asit ne işe yarıyor

vitamin canımmm o bebeğininn gelişimi için önemli düzenli iç bitanemm benim doktorumm hamileliği planlayan bi kadının en az 3 ay önceden folik asite başlaması gerek diyo bende iki aydır kullanıyorummm

bıldıgım kadarıyla bebegın beyın ve omurılık gelısımını saglıyomus. sezen daha ıyı bılır canım

vitamin canımmm o bebeğininn gelişimi için önemli düzenli iç bitanemm benim doktorumm hamileliği planlayan bi kadının en az 3 ay önceden folik asite başlaması gerek diyo bende iki aydır kullanıyorummm

ozaman bende düzenli kullanayım a.s canlarım ben çıkıyorum yemek yapıcam, burda kimseyle rahat rahat konuşmadıklarımı konuşuyorum soruyorum ve yardımcı oluyorsunuz çok teşekkkür ederim görüşürüz yine sizi seviyorum opuyorumnanaktan a.s.

Back