evettt doğru bildin ilk tahmin erkek
ohhhooooo...uyanında balığa gidelim...ben bunu aylar aylar önce sölememişmiydim ben sana...ahanda 2 gelinin olcak...:roflol::roflol:önemli olan sağlıklı..eli ayağı tam olsun..a.s:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evettt doğru bildin ilk tahmin erkek
canım hayırlısı olsun ohh oğluna bi kardeş geliyo daha iyi anlaşırlar
evet erkek daha çabuk anlaşılıyomuş doktor kesin demedi bazen göbek kordonu gözüküyo bizi yanıltıyo ama büyük ihtimal erkek dedi senin hamişlik ne oldu cnmm varmı
ohhhooooo...uyanında balığa gidelim...ben bunu aylar aylar önce sölememişmiydim ben sana...ahanda 2 gelinin olcak...:roflol::roflol:önemli olan sağlıklı..eli ayağı tam olsun..a.s:Saruboceq:
yarın adet günüm bakalım nolcak canmm...ama yok yaaaa
evet iki gelinim olucak benimm
SEZEN canım hadi hayırlısı olsun...2 erkek oğlun olacak ozaman 2 gelin sahibi olacaksın ama sen o cadı kayınvalidelerden olma...
kızlar ben çıkıyom..işler yığıldı..patron beni işten atmadan...hepinizi öpüyorum..azizem yarın hayırlı haberlerini bekliyom.sezenim Allah tamamına erdirsin gülüm..serap kendine ii bak.git evi yerleştir..diloşum sana bişey demiyom..ya da hep dediğimi diyom hamilesin..bayy:roflol: