• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

başka topikte tanışmıştım kendisiyle...
kaydirigubbakcemile3

bu kadarmı yani hakkımda yazacakların alsanaalsanasmile

Canım o arkadaşa arada bende denk geliyorum başka topiklerde...Biraz değilde bir hayli ben bilmişlerdenim...Heryerde bu durumla eleştiri alıyor yani gerginlik yaratmış oluyor o nedenle kendine o adı takmıştır...

bilip bilmeden insanlar hakkında böyle yargılara varman hiç hoş değil ...beni tanıyormusun da böyle konuşuyorsun :olmaz:

doğru söyleyeni dokuz köyden kovdukları içindir bahsettiğin durum emin ol ..doğru söyleyeni kimse sevmez malesef...

Aman azıze boŞver canım ya ıŞler bıtmez benım evı eŞım taŞıyo bugÜn bende burada ÇalıŞıyom artık akŞamın ne kadar yerleŞtırebılırsem yarın yap yavaŞ yavaŞ

BİZ TARTIŞINDA ÖNCEDEN KALKIYODUM SOFRADAN ARTIK O KALKANA KADAR DIRDIR YAPIYOM SONRADA Bİ GÜZEL YİYOM(NOTMALDE AKŞAM YEMEĞİ YEMEM GÖRSENİZ KAÇ GÜNDÜR AÇ SAYIRSINIZ YERKEN İNADINA YERİM SONRADA TOPLARIM MASAYI GECE YARISI KALKAR YER SONRA OHHHHHHH CANIMA DEĞSİNaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :lepi:

yaa nazo hani dün itiraf etmiştin....mayıs diye.
size diyom ben hamile değilim kızlar yarın gelir kırmızılar görün bak.

tamam benim içime bu ay hamiş değilsin diye geldi...ama işin mantıksal ve bilimsel tarafı daha önemli..eğer çok hafifte olsa bişeyler çıktıysa hamişsin sen..hiç kk nın testler bölümündeki test kitlerinede mi bakmadınız...nerdeyse çok zor görünen gölgeler hepsi ama hepsi pozitifmiş...:hulya:

Kız azıze Şunca zamandır test yaparım bır kerem olsun bana bı gÖz kırpmadı Şu testler yalanda olsa bı kerecık 2 Çıbık Çıksa ya :)

aaaa m.robotu.nededim ki kızzz...
aşk olsun sadece başka bi topikten tadığım dedim ne var bunda.

tamam benim içime bu ay hamiş değilsin diye geldi...ama işin mantıksal ve bilimsel tarafı daha önemli..eğer çok hafifte olsa bişeyler çıktıysa hamişsin sen..hiç kk nın testler bölümündeki test kitlerinede mi bakmadınız...nerdeyse çok zor görünen gölgeler hepsi ama hepsi pozitifmiş...:hulya:

bakmam mı nazom...baktım ama benimki onlardan değil ki...
onlar çizgi şeklinde benimki değil.

Bana görede AZİZE hamile kızlar...2 testte pembe çizgi çıkmış...

ya ben zaten anlamadım, bi yaptı pozitif, bi daha yaptı negatif dedi e insan doğrulamak için 3. yü yapmaz mı
ben cumartesi bi yaptım, pazar bi daha yaptım, pazartesi 3. testi de yaptım.
elimde olsa hergün bi tane daha yaparım çifti gördüm ya :roflol:
:nazar:

Bana görede AZİZE hamile kızlar...2 testte pembe çizgi çıkmış...

tatlım çizgi değil pembe bi dağınık bişey.
yukardan aşağı inen bi düz çizgi değil.

ben önceki hamileliğimden biliyom nasıl dümdüz çizgi çıkmıştı.

alacağın olsun ama azize...niçün ama niçün sakladın bizden bu nutlu naberi...naman nallahımmm....

ya ben zaten anlamadım, bi yaptı pozitif, bi daha yaptı negatif dedi e insan doğrulamak için 3. yü yapmaz mı

bundan sonra asla adetim geçmeden test yapmam :olmaz:
yarında olmazsam öbürgün yaparım kısmet olursa.

bundan sonra asla adetim geçmeden test yapmam :olmaz:
yarında olmazsam öbürgün yaparım kısmet olursa.

yaaaa ben öyle derken yap yap yap diye tezahurat ediyodunuz gördün müüüü
lülülülülülü
ama azizem yarın akşam ya da ertesi sabah yap artık, hakkaten testler ve belirtilerin çok ümitlendirici yerimseniben

alacağın olsun ama azize...niçün ama niçün sakladın bizden bu nutlu naberi...naman nallahımmm....

nediyon sen kızz kaydirigubbakcemile3 ne saklamışım kaydirigubbakcemile3
söylüyom işte ne var ne yok sempatiksalakcinni
hiç hiçç hiçç bişeycik yooooooooooook naniknanik kaydirigubbakcemile3

hahh..gel cimcime ağzını öpeyimmmŞenizne kaa doğru söledin...bize süprüzzz yapcekti aklı sıra herhal...yermiyiz bizz..kaçın kurrasıyız...:jeyyar:

Back