• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Ya deli misiniz kizim, koymasaniza fotograflarinizi. Allahim ya, bu google'a acik bir site, hic korkmuyo musunuz fotolarinizin calinmasindan? Ben yurtdisindayim, her actigim turk sayfasinda (dizi sayfalari falan) "interentte kizlarla tanismak ister misiniz" falan reklam cikiyor, belli ki oradan buradan calinmis kizlarin fotograflari.

kk da okadar çok resim koyan insanlar varki...
eşiyle çocuğuyla olsun.neden korkalım...

kızlar güzel oldu gördük birbirimizi...
herkeze iyi geceler tatlı rüyalar boshayallersmile

alkisalkisalkis2010 OCAK HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Slcn :nazar: Gulanne :nazar: Mervam :nazar: Demetnur :nazar:

alkisalkisalkis2010 ŞUBAT HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Bafo :nazar: ErenSezen :nazar:

alkisalkisalkis2010 MART HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Birisi :nazar: Emas :nazar: Neva :nazar: YAREn :nazar: Misivam :nazar: Zpoison :nazar:

alkisalkisalkis2010 NİSAN HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Kardenya :nazar: CAGLAYANCİCEK :nazar: ERKİL :nazar: Pandam :nazar:
Ozge_44 :nazar: elfrkn :nazar: Sibelcimcime :nazar: YabanGul :nazar: Sweethome :nazar:
nnehir :nazar: Gadife :nazar: Denizim16 :nazar:

:Saruboceq:2010 NİSAN LİSTEMİZ :Saruboceq:
Deniz1958.............................27 NİSAN :Saruboceq:
Erazza..................................27 NİSAN :Saruboceq:
Begummmm..........................28 NİSAN :Saruboceq:
Azize1..................................29 NİSAN :Saruboceq:
Masal800..............................29 NİSAN :Saruboceq:
Lavinya06..............................29 NİSAN :Saruboceq:
Bebekim...............................30 NİSAN :Saruboceq:

:Saruboceq:2010 MAYIS LİSTESİ :Saruboceq:
_Chocolate_..........................1 MAYIS
Defnelma..............................1 MAYIS
WELCQME...........................1 MAYIS
YeniHayat.............................2 MAYIS
Greenmoon...........................4 MAYIS
Azad....................................7 MAYIS
SuRMeLi..............................7 MAYIS
Exporter...............................9 MAYIS
KokosCat............................10 MAYIS
Darksoulrive.........................10 MAYIS
Cennetkokulumm.................11 MAYIS
Gfr......................................13 MAYIS
Defhne................................14 MAYIS
Mirage1983..........................15 MAYIS
Esra....................................15 MAYIS
d_kupcu..............................16 MAYIS
Hsd.....................................20 MAYIS
Pelin67................................21 MAYIS
Lulu55.................................22 MAYIS
Vesade................................22 MAYIS
Gülpembe............................22 MAYIS
Sutbeyaz.............................23 MAYIS
Ozlemcano..........................23 MAYIS
Denizdeni............................24 MAYIS
Seydam..............................25 MAYIS
Nazo7................................26 MAYIS

...........................................................................kaydirigubbakcemile4

şekerim adet günlerimiz seninle aynı gibi bakalım belki bu ay ikimizde hamiş oluruz

Ay ben de okuyunca isminin altinda Allah hayirli dogum versin demistim, bebegimi bekliyorum diyince bilmiyorumkismile.

Insallah Exporter'cigim Isaaallllaahhhhh kaydirigubbakcemile5

Ben bu sabah test yaptim, bunu da yazayim sonra cikiim. Regl oldum ayin 24unde bitti (nisanin) ama ben de acayip gogus agrisi, siskinligi falan var hala. Bir panik oldum anlatamam cunku regl oldugumda cok agrim oldu iki tane agri kesici aldim iki gun ust uste. Dun agrim( ve hala da agriyor anlamisdegilim gogsum) devam edince gece esim test aldi, ilk uyaninca sabah hemen yaptim. Yani bu tek cizgiye bu kadar oh diyecegim aklima gelmezdi,, cunku ilk trimester cok onemli hamilelikte ve regl olmama ragmen hamile kaldiysam ilac icmistim cok korktum.

Neyse aldigi test ikili idi, simdi Insallah banyoya kaldirdigim ikinci testte mayis ayinda cift cizgiyi gorurum, ay hayirlisi ile cok istiyoruz cokkkk, hepimize Insallah zemuszemus

Ay ben de okuyunca isminin altinda Allah hayirli dogum versin demistim, bebegimi bekliyorum diyince bilmiyorumkismile.

Insallah Exporter'cigim Isaaallllaahhhhh kaydirigubbakcemile5

Ben bu sabah test yaptim, bunu da yazayim sonra cikiim. Regl oldum ayin 24unde bitti (nisanin) ama ben de acayip gogus agrisi, siskinligi falan var hala. Bir panik oldum anlatamam cunku regl oldugumda cok agrim oldu iki tane agri kesici aldim iki gun ust uste. Dun agrim( ve hala da agriyor anlamisdegilim gogsum) devam edince gece esim test aldi, ilk uyaninca sabah hemen yaptim. Yani bu tek cizgiye bu kadar oh diyecegim aklima gelmezdi,, cunku ilk trimester cok onemli hamilelikte ve regl olmama ragmen hamile kaldiysam ilac icmistim cok korktum.

Neyse aldigi test ikili idi, simdi Insallah banyoya kaldirdigim ikinci testte mayis ayinda cift cizgiyi gorurum, ay hayirlisi ile cok istiyoruz cokkkk, hepimize Insallah zemuszemus

allah isteyen herkese versin canım ya hadi bana iii geceler

kızlar benimde bu hafta sonu adet olmam gerekiyor.en gec pzrtesi.ama ben dayanamayıp yine test yaptım.bu ay söz vermiştim kendime gecikene kdr beklicem die yine dayanamadım.tabi negatif çıktı oturdum bi güzel ağladım ağladım.napıcaz biz böyle ya.

Back