- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
son adet tarihin neydi?CADIARZU
9 nisandı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son adet tarihin neydi?CADIARZU
kızlar buğün adetim geldi mafoldumben
10 gün vardı daha yaaa
niye böyle oldu acaba anlamadım hep günümde olurdum
birşey deyin lütfen
son 4 aydır bi 35 günde bi 20 günde oluyom hele bu ay adet oldum 10.gün tekrar başladı adetim kist vardı o gitmiş onun kanamasaymış sende öyle şeyler varmıydı acaba
SİBELLL Naber canım hamişlik nasıl gidiyo
bilmiyorum ki kist olabilirmi yani
ben 28 günde oluyorum hep
Iyiyim tatlım, bi şikayetim yok çok şükür,
sadece çok acıkıyorum ve çabuk yoruluyorum, uykum geliyo hemen. Onun dışında herşey güzel hihoyyyt
öyle bulantı, kusma, tiksinme vs gibi hamilelik sıkıntıları yaşamadım henüz. Inşallah da yaşamam
işte bana değil de bebişe yarayacak şeyler yemeye özen gösteriyorum :1rolleyes:
Sen nasılsın bakiim???
bilmiyorum ki kist olabilirmi yani
ben 28 günde oluyorum hep
iyiyim canım bugün evi taşıyolar bizim anlayacağın bu ay bebiş çalışması pek yapamıyoz yani incir kürü yapıyorum ama bugün onuda yapamadım artık kısmet bidahaki aya inş.daha vakit var ama bende umut yok
SİbelcİĞİm İnŞ.bulantı kusma hİÇbİ sıkıntı yaŞamadan gÜzel bİr hamİŞlİk geÇİrİrsİn canım
aaaaaaa umut olmadan olur mu tatlım, her zaman umut olmalı bence yerimseniben
sen yine duanı et, iste allah'tan, hiiiiççç belli olmaz valla.
Taşınma maşınma işlerine kaptırıp kendini de yorma sakın yerimseniben
inşallah canım :cüvcüv:
Tez zamanda sende yaşarsın güzelce inşallah :saruboceq:
kızlar buğün adetim geldi mafoldumben
10 gün vardı daha yaaa
niye böyle oldu acaba anlamadım hep günümde olurdum
birşey deyin lütfen
ay yormamak eldemi canım ya geçen 2 haftadır kolilerle yatıp kalkıyom duamı ediyorum canım allahıma güç gitmesin asi gelmek içinde demiyorum ama ne biliyim bi burukluk var içimde
DoĞru dİyosun sİbelcİm ben evİ taŞıyoz onun stresİ İŞyerİ taŞındı artık sİnİrler gerİldİ umutsuzluk oldu aslında hayatım İyİye gİdİyo ama ben nİye bÖyle oldum kendİme kızıyorum
bahar rehavetidir şekerim sendeki yerimseniben
Selam kizlarr ben geldim nasilsiniz?? Birtürlü ayin biri gelmediki bir test yapayim. Bu merak beni öldürecek.