• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kızlar bende fotoğrafımı koydum görmeyenler için...Bizde 3 kızız en büyükleri benim 25 yaşındayım...Benim bir küçüğüm 22 yaşında diğeride 19 yaşında...Benden sonrada 1 erkek varmış ama doğduğu gün ölmüş zaten 8 aylık olmuş...

Taktiri ilahi be canım

kuşlar bende kıskandım sızı

benımde bır erkek kardesım var 8 aylıkta bır oğlu var herseyım oldu benım bı de kendı evladım olsa hayırlısıyla.......:Saruboceq:

kuşlar bende kıskandım sızı

benımde bır erkek kardesım var 8 aylıkta bır oğlu var herseyım oldu benım bı de kendı evladım olsa hayırlısıyla.......:Saruboceq:

olcak tatlım ALLAHIN izninle :Saruboceq: belki göbüşündedir bıdık :Saruboceq: :emir_bebek:

kuşlar ben kaçar
cuma gunu görusuruz kendınıze ıyı bakın

bebeişler göbüşlereeeeeeeeeeee:CüvCüv:

Ya deli misiniz kizim, koymasaniza fotograflarinizi. Allahim ya, bu google'a acik bir site, hic korkmuyo musunuz fotolarinizin calinmasindan? Ben yurtdisindayim, her actigim turk sayfasinda (dizi sayfalari falan) "interentte kizlarla tanismak ister misiniz" falan reklam cikiyor, belli ki oradan buradan calinmis kizlarin fotograflari.

Back