Kızlar bende fotoğrafımı koydum görmeyenler için...Bizde 3 kızız en büyükleri benim 25 yaşındayım...Benim bir küçüğüm 22 yaşında diğeride 19 yaşında...Benden sonrada 1 erkek varmış ama doğduğu gün ölmüş zaten 8 aylık olmuş...
Taktiri ilahi be canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende fotoğrafımı koydum görmeyenler için...Bizde 3 kızız en büyükleri benim 25 yaşındayım...Benim bir küçüğüm 22 yaşında diğeride 19 yaşında...Benden sonrada 1 erkek varmış ama doğduğu gün ölmüş zaten 8 aylık olmuş...
evet ya bi ablam olcaktı adıda nesrinmiş...Ah CANIM ablan olcaktı değil mi? ben çok isterdim bi ablam olsun 3 kızın ablası olmak çok zor -tatlicadiarzu-
kuşlar bende kıskandım sızı
benımde bır erkek kardesım var 8 aylıkta bır oğlu var herseyım oldu benım bı de kendı evladım olsa hayırlısıyla.......:Saruboceq:
kuşlar bende kıskandım sızı
benımde bır erkek kardesım var 8 aylıkta bır oğlu var herseyım oldu benım bı de kendı evladım olsa hayırlısıyla.......:Saruboceq:
benim koca içerde bayılmış sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 benimkide uyuya kalmış kaydirigubbakcemile3 çalışma olmayınca uyuyo zavallım :kedi:
ay inş azızecım uçarak takla atarak gelsin meleğim inş
kızzz senin gözlerin renklimi
ay inş azızecım uçarak takla atarak gelsin meleğim inş
evet canmm mavi...
maşallah canım
kuşlar ben kaçar
cuma gunu görusuruz kendınıze ıyı bakın
bebeişler göbüşlereeeeeeeeeeee:CüvCüv:
kuşlar ben kaçar
cuma gunu görusuruz kendınıze ıyı bakın
bebeişler göbüşlereeeeeeeeeeee:CüvCüv:
:kedi: :kedi: