welcome sız azızeyle gelın görumce konusunca ne geldı aklıma durun anlatıyım
GELİN demlik gibidir durdukça demlenir bayanssulusmile
KAYINVALİDE demliğin altındaki su gibidir sürekli kaynar fokur fokur fokurdar [yanı gelini çekemez sınırden fokurdar]kaydirigubbakcemile3
GÖRÜMCE çay kaşığı gibidir sürekli durmadan ortalığı karıştırırkötükedihüso
KAYINPEDER çay tabagı altlığı gıbıdır oturaklıdır hıcbıseye karısmazbenneyaptımki
DAMAT çay bardağı gibidir hem karısı hem anası doldurur:sm_confused: opuyorumnanaktan
yuppi banada haziran demiştin heo beraber büyütürüz bebişleri delikafadulden :roflol:
begüm..nazan..nabersiniz kızlar..?
napalım canım ya allah vermeyince olmuyo işte
bizde demirbaş olarak kaldık :roflol:
begümmm içimden bi ses..birden bire...begümmm hamile dedi...ayy ne ka güzel...en güzel ANNELER GÜNÜ hediyesi....begümle...diloşa...darısı hepiciğimize...
Benim annem bana yürüyerek 15 dk uzaklıkta ama gidemiyorum...
kuşummmm ağzın bal yesin inşş :Saruboceq:hepimize tez zamanda inş
15 gün önce annemle benimle ilgili bir konu hakkında kızmıştım...Önemli birşey olmadığı sürece gitmeyeceğim dedim...Az önce eşimin işyerini aradım sen gitmeyeceksin annende gelmeyecek dedi tartıştık...
kız inş hamile olıyım herkesciklere sölerım kız senın bıldıgını zaten benyo kızz...walla ben çok ciddiyim...hamilesin...bak bu sayfa nosunu bir yere not et..testin pozitif çıktığı gün...milletin gözüne gözüne koy....namım yürüsün....bayanssulusmile
15 gün önce annemle benimle ilgili bir konu hakkında kızmıştım...Önemli birşey olmadığı sürece gitmeyeceğim dedim...Az önce eşimin işyerini aradım sen gitmeyeceksin annende gelmeyecek dedi tartıştık...[/QUOTE
anneler gununde barısırsınız anneyle küslük olmaz düşün bi bebeğın olsa buyuyunce sana kızsa...
Yokya küs falan değilim telde konuşuyoruz annemle ama kocamdan gizleyemeyeceğim bir konu vardı o nedenle anneme kızmıştım ama benim sinirim çabuk geçer ozaman eşimde üzüldüğümü görünce oda anneme kızdı bugünde böyle dedi...
Bende sinirden ağlamaya başladım şimdi yarım saatlik yemek molasında baktım gelmiş eşim ağladığımı görünce oda çok üzüldü...Benim tek damla göz yaşıma aeşim ne benim ailemi nede kandi ailesini dinler kendi ailemle ilk oldu ama kendi ailesinle çok karşılaştım bana bir söz söylediklerinde verir hemen yanıtını...
slm kızlar karnım agrıp adet sancısı gıbı ya dogum kontrol kullanırken adetınede varken bu tarz agrılar normalmı sızce
hım başka bi sebebi olmasın canım doktora görün benceeee
Yokya küs falan değilim telde konuşuyoruz annemle ama kocamdan gizleyemeyeceğim bir konu vardı o nedenle anneme kızmıştım ama benim sinirim çabuk geçer ozaman eşimde üzüldüğümü görünce oda anneme kızdı bugünde böyle dedi...
Bende sinirden ağlamaya başladım şimdi yarım saatlik yemek molasında baktım gelmiş eşim ağladığımı görünce oda çok üzüldü...Benim tek damla göz yaşıma aeşim ne benim ailemi nede kandi ailesini dinler kendi ailemle ilk oldu ama kendi ailesinle çok karşılaştım bana bir söz söylediklerinde verir hemen yanıtını...
ay cnm doktordan bıktım yaaaaaa
hapımın sonundayım son bır dogum konrtol hapının acaba bıter bıtmezmı adet olcam anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?