mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Çok üzüldüm canım dur bakalım belkide bu yaptığın test yanlıştır önce bir kırmızıları bekle sen yinede umudunu kaybetme bekle:Saruboceq:

ya ben nie kabız oldum? hayatta böle bişey olmazdı bağırsaklarım saat gibi çalışırdı hamile olmayayım:CüvCüv:

iyi akşamlar kızlar
buğün nedense test alasım geldi çook erken olmasına rağmen kaydirigubbakcemile3

ayy dilek ben anneme hiç kıyamam ya ne demek dargınlık ALLAH korusun...
anneden değerlisi yok canmm.
bak sende anne olcan.

huu kızlar haberiniz olsun her an başka topik aça bilirim...
orda buluşuruz artık.
bu aylar topiki hemen bitiyo.

slm kızlar ben geldim valla tiryakiniz oldum ne olacaksa akşam yemeğide yaktım kociş gelmeden yeniden yetiştirdim şükürguclubacismile

herkeze selam kızlar hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ederim bekleyen arkadaşlarımızada inş. en kısa zamanda Allahım bu güzel duyguyu yaşatsın. Ben bi kaç gündür giremedim kk okumaya çalıştım ama malesef çok yazılan var.

slm kızlar ben geldim valla tiryakiniz oldum ne olacaksa akşam yemeğide yaktım kociş gelmeden yeniden yetiştirdim şükürguclubacismile

ayy kuşum yaa yazık kızz kaydirigubbakcemile3
neyse ki yetişmiş guclubacismile

hoşgeldin şekerim opuyorumnanaktan

slm cnm hoşgeldin. aynen bende tiryaki oldum çok güzel bir ortam insan bi kaç gün girmese merak ediyo neler oldu hamişler varmı diye. opuyorumnanaktan

Yok canım ya başta kızdım ama dargın kalmadım sadece birsüre oldu gitmiyorum okadar...

annelik en kutsal meslek cennet bile annelerin ayağı altında inş.en kısa zaman da sorunu halledersiniz canım:a015:

hoşgeldin canmm yerimseniben

ayy kuşum yaa yazık kızz kaydirigubbakcemile3
neyse ki yetişmiş guclubacismile

hoşgeldin şekerim opuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım valla öyle oldu sizlerden ayrılmayım diye gitti yemek neyse hallettim.nasılsın canım belirti varmıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…