Ewet ağrıyor ama sadece uçları ve yan tarafları yani tamamen değil...Şimdiye kadar kople ağrıması gerekirdi ne dokunabilirdim ne üstüne yatabilirdim yürüdükçe bile ağırlık olur ağrırdı...Birde 2 kasık arası göbeğimden aşağısı ağrıyor 3 saat olmuştur o ağrım çıkınca akıntımda çoğaldı dün akşamdan beri akıntım yoktu sadece sulu bir akıntım vardı şimdi beyaz...
selam kızlarbayanssulusmile ya kafam cok karısık adetim gecikeli 5.gün bugun 3gün önce idrarda baktım 2cizgi cıktı ama belliydi silik ama belli dünde kanda baktırdım negatif 0.74 cıktı sonucum bugun ve dün idrarda yarım satte sonra en geç ikinci cizgi cıktı silik bi şekilde bu ne şimdi peki:umursamaz: adetime 3gün kala ilişki olmustu hamile kalmıs olabilirmiyim kandada cıkmamıs olabilirmi 6gün oluyordu cünkü
kıslaaaarrrrbayanssulusmile
bebişler geliyo görüyoruuummmm
hamile olsaydın kanda kesin çıkardı canmm.
testler pek güvenli değil...
testte sorun var kesin...
ama hamilelik yok.
güzelim begümüm yarın test yapıyon demi canmm hihoyyyt
sabah ilk idrarla yap ve sonucu hemen yaz kuşum....
seni merak ederim Şeniz[/QUOTE
azızecım bende sıze onu sorucaktım şimdi canım bana yıne uçuş patladı sabah 4 te yanı ozaman yapsam olurmu sızce dıyolarya sabah ıdrarı olsun dıye yanı kesın olması ıcın bı akıl verın kızlar yoksa öburgune mı bıraksam testı :uhm:eyvahedigeldismile
günaydın kızlar, benim kan testi de pozitif çıktı :) değer 1066. daha doktora gösteremedim. normaldir inşallah.
herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:
Azize'cim hayırlı uğurlu olsun canım, müjdeyi vermişsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.
Müjdeyi veren diğer arkadaşları da tebrik ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?