• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kız en pahalısıda 4tl.ben 3tl.ye aldım.
teste bakıyom hala pembelik var.
ama tekrar yapmalı....

Valla Azizecim ben senin yerinfe olsaydım hemen kan testine gitmiştim bu kadar strese ne gerek canım hemen öğrenirsin ama bence hamilesin bide bence gene erkek hanımağa olcan kızzz erkekleri sıraya dizcen gamyoncuiremsu

bu arada biz bitirdik yumoş günlerini. fazla hareketli olamadık ne yazık ki, valla galiba ben tek taraflı istiyorum bu bebeği :gitme:

exporter kızzz bide gerçek hamilemişim gibi bide erkek diyon kaydirigubbakcemile3
ama ben kız istiyomm daha doğrusu eren kız kardei çoook istiyo ALLAHIN ıZNıNLE.

exporter kızzz bide gerçek hamilemişim gibi bide erkek diyon kaydirigubbakcemile3
ama ben kız istiyomm daha doğrusu eren kız kardei çoook istiyo ALLAHIN İZNİNLE.

Canım hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez, ama benim içime erkek gibi doğdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eren kaç yaşında<*

slm kızlar...walla ne yazacağımı bilmiyorum...bilmiyorumkismilematematiksel olarak dün adet olmam gerekiyordu.olmadım..dün öğleden sonra test yaptım..negatif..ve bugün...hala adet olmadım..dua edinde kist falan olmasın..sözün kısası kırmızıları görmediğim için hala bi umudum var..yarın sabah bi test daha yapacağım..duruma göre ya sevineceğim..ya doktora gideceğim..Allah'tan hayırlısı..azize bence sende test yapma en azından gününü bekle..bu arada bugün hamiş olduğunu öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allah sağlıklı bebişler versin hepimize..opuyorumnanaktan

canım nazom ve azızem ben sıze demıstım ıkınızde hamılesınız dıe. aksam gırebılıyorum bugun hıc gıremedım dogru durust arkadaslar allah yardımcınız olsun hele azıze sen hıccc tasalama o hormon olmasa nasıl 2. cızgı cıkcakkı demı...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm arkadaşlar bugün bir gün gecikmeli regl oldum bende:çok üzgünüm:
yeni tarihim 22 mayıs sanırım...
kısmet canmm hayırlısı olsun.
Canım hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez, ama benim içime erkek gibi doğdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eren kaç yaşında<*

amin canmm :Saruboceq:
erenim 9yaşında olcak ALLAHIN İZNİNLE...mayısın 22 doğum günü.

ayyyyyyyyyyyy azizeeeeee çoooooook güzel çooooooooook güzeelllllllll maşallaaaaaaah.bence dee hamilesinnnnnnnn.olmasaydın hiç pembelik çıkmazdı.allah tamamına erdirsin hayatııııııııııııııııııııııım delikafadulden

5 mayısda bır adet olsaydım

5 hazıranda ınsallah guzel haberı alırım gecen senekı gıbı ah ne guzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Back