mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

...........................................................................................

azize benim adet tarihini degistirirmisin ben bu sabah adet oldum canim
artik bidahaki aya insallah sen hamilesindir
deyiştirdim canmm...yerimseniben
iyiyim azizecim sen nasılsın yarın test yapcakmışsın merakla güzel haberlerini bekliyoruz canım

ayy pelincim yaa nasıl heycanlıyım nolcak hiç bilmiyom...
son hamileliğimde göğüslerim çok şişmişti şimdi hiç bişey yok.

ayy pelincim yaa nasıl heycanlıyım nolcak hiç bilmiyom...
son hamileliğimde göğüslerim çok şişmişti şimdi hiç bişey yok.

inşallah hamilesindir canım dualarım seninle her hamilelikte belirti olcak diye bişey yokki takılma bence belirtilere tatlım opuyorumnanaktan

inşallah hamilesindir canım dualarım seninle her hamilelikte belirti olcak diye bişey yokki takılma bence belirtilere tatlım opuyorumnanaktan

evet canmm göğüslere takıyorum bende...
eşimdiyo yarın beni bekle işten geliyim öyle yap testi...
oda merak ediyooo napsın...

iyi akşamlar cankar nasılsınızzemuszemus azizecim inş.hamilesindir dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

evet canmm göğüslere takıyorum bende...
eşimdiyo yarın beni bekle işten geliyim öyle yap testi...
oda merak ediyooo napsın...

canım benim gögüslerim bu ay acıyodu da ne oldu regl oldum artık belirtilere takılmıycam. bu ay zaten bal, tarcın, cörek otu kürüne başladım bu kürle hamile kalanlar olmuş hayırlısı bakalım... inşallah yarın eşinle cift cizgiyi görürsünüz tatlım

azizecimm inşalaah hamilesindir cAnım:Saruboceq:benden bu ay ümit yok zaten deneyemedik öyle:).dualarımm seninle

diloşum hoşbuldum...
bende merak ediyom yaa.
sen nasılsın?

Canım ben iyi sayılırım...2 gün oldu hep uyku modundayım...Dün akşam başım bir ağırmaya başladı sonrada fena şekilde mide bulantısı başladı...Su içiyorum ama anca yarım bardak oda boğazıma kadar dayanıyor...

hamilesin diloş belkiiiiiiiiiiiiiii hım mide bulantısı falannndelikafadulden

slm kızlar ALLAH NASIP KISMET EDERSE MAYIS AYINI CALISARAK GECIRCEK BAKALIM NE OLCAK GECEN SENDEDE MAYIS AYINDA HAMILE KALMISTIM

MAYIS AYINDAN UMITLIYIM ADET GELSIN CALISMALARA BASLIYACAZZZZZZZZZZZZ

merhaba kızlar....bende mayıs ayında hatta haftaya başlıyorum çalışmalara ....ilk denememiz olucak....inş.olur

Günaydın canlarım..

Hamişşş :CüvCüv: olanları öpüyorum canı gönüldennn
Baya bereketli bir ay oldu bu nisan ayı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…