mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

cnm o kuruluk normal olmasın bide boşu boşuna öyle şeyler kullanma sitersen. kadınlarda adetten sonra akıntı çok az yumurtlama günlerinde çoğalıyor ve sonrasında tekrardan azalma görülüyomuş seninde böyle bişey olmasın sakın bilmiyorumkismile

Benim bu ay yumurtlamamda sıkıntı oldu galiba, hesaplıyıcılara göre bugün yumurtlamamım son günü ama bende şeffaf akıntı falan olmadı bu ay yumurtlamadım mı acaba anlamadım

canım o belirtiler kişiden kişeye değişiyor sıkma canını olumsuz düşünme.. :sinifsinif: umarım bebişin en yakın zamanda göbüşünde olur opuyorumnanaktan

Bu kadar incelemezdim kendimi ama insan bebek isteyince herşeyi kafaya takıyor

haklısın cnm herşeyi ona yoruyoruz keşke böyle yapmasak ama ister istemez tüm belirtileri o zannediyoruz. Allahım yardımcımız olsun çok aratmadan bizlerede hayırlı bir evlat nasip etsin inş. :Saruboceq:

herkese iyi geceler kızlar benim kociş bekliyo film izlicez bakalım son korku filmlerimi izleyeyim bakarsınız bebiş olurda izleyemem uzun süre kaydirigubbakcemile5

herkese iyi geceler kızlar benim kociş bekliyo film izlicez bakalım son korku filmlerimi izleyeyim bakarsınız bebiş olurda izleyemem uzun süre kaydirigubbakcemile5

iyi geceler şekerrrr, benim kocis çoktan bayıldı yemeğini bile zor yedi... yumurtalama günüm bu gün son ama okadar güzel uyuyorki kıyamam uyandırmaya bilmiyorumkismile

Canım normal sanırım...Çünkü ben tedavilerimden sorunsuz geçtim...Adetten sonra akıntım benim 1-2 gün olmaz sonra yumurtlamaya kadar çok ıslak şekilde akıntım olur yani sulu...Sonra azda olsa süt kıvamında akıntım olur adetime 2 gün kala filan kuruluk olur ve adet olurum...

TV de predector un reklamları çıkıp duruyor yada banamı denk geliyor anlamadım, bide bu aralar herkes beni hamile falan görüyor rüyasında hatta isimlerini bile söylüyorlar. ben kimseye bebk çalşmalarına başladık demedim ama anlamadım gitti. bu kadar mı denk gelir

Canım o reklam banada hep denk geliyor...O reklama denk gelince kendimi görüyorum sanki...Son günlerimde bende öyle deli gibi geziniyorum...Başlıyorum gülmeye...

haklısın bu bizim daha ikinci ay denememiz ama hemen olsunn istiyorum

Canım sen daha çok yenisin...Bu benim 13. denemem ama yok hala bişey...
Neyse ben çıkıyorum...Yarın görüşürüz...Az önce kendimi iyi hissetmiyordum limon sıkıp içtim şimdide uykum geldi...Byy...

Canım sen daha çok yenisin...Bu benim 13. denemem ama yok hala bişey...
Neyse ben çıkıyorum...Yarın görüşürüz...Az önce kendimi iyi hissetmiyordum limon sıkıp içtim şimdide uykum geldi...Byy...

iyi geceler, en kısa bbeişn göbşünde sonra da kollarında olsun.

günaydın kızlar. adetim 1 gün gecikti. dün olmam gerekiodu olmadım. bugünde daah görünürde bişey yok. test yapsam mı acaba. ya kendimi d de kaptırıp umutlandırmak istemiyorum. bu ay ilk defa deniyorum. ilk aydan olmzmış gibi geliyo.

az önce test yaptım kızlar. çift çizgi çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. inanamıyorum meleğim kardeşini göndermiş. hamileyim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…