Kızlar ya bişey soracağım sizlere...Ben bu ay hamile kalamazsam *inşallah öyle bişey olmaz* preseedi vajina jeli diye bişey varmış...Spermlere zarar vermiyormuş...Acaba kullansam mı diyorum...Bende belli bir süre sonra kuruluk oluyor tabi bu durum benim çok moralimi bozuyor...
Benim bu ay yumurtlamamda sıkıntı oldu galiba, hesaplıyıcılara göre bugün yumurtlamamım son günü ama bende şeffaf akıntı falan olmadı bu ay yumurtlamadım mı acaba anlamadım
canım o belirtiler kişiden kişeye değişiyor sıkma canını olumsuz düşünme.. :sinifsinif: umarım bebişin en yakın zamanda göbüşünde olur opuyorumnanaktan
Bu kadar incelemezdim kendimi ama insan bebek isteyince herşeyi kafaya takıyor
herkese iyi geceler kızlar benim kociş bekliyo film izlicez bakalım son korku filmlerimi izleyeyim bakarsınız bebiş olurda izleyemem uzun süre kaydirigubbakcemile5
cnm o kuruluk normal olmasın bide boşu boşuna öyle şeyler kullanma sitersen. kadınlarda adetten sonra akıntı çok az yumurtlama günlerinde çoğalıyor ve sonrasında tekrardan azalma görülüyomuş seninde böyle bişey olmasın sakın bilmiyorumkismile
TV de predector un reklamları çıkıp duruyor yada banamı denk geliyor anlamadım, bide bu aralar herkes beni hamile falan görüyor rüyasında hatta isimlerini bile söylüyorlar. ben kimseye bebk çalşmalarına başladık demedim ama anlamadım gitti. bu kadar mı denk gelir
Canım o reklam banada hep denk geliyor...O reklama denk gelince kendimi görüyorum sanki...Son günlerimde bende öyle deli gibi geziniyorum...Başlıyorum gülmeye...
Zaten yemeden hamile kalırsak iyi...
haklısın bu bizim daha ikinci ay denememiz ama hemen olsunn istiyorum
Canım sen daha çok yenisin...Bu benim 13. denemem ama yok hala bişey...
Neyse ben çıkıyorum...Yarın görüşürüz...Az önce kendimi iyi hissetmiyordum limon sıkıp içtim şimdide uykum geldi...Byy...
hoşgeldin yakamozz canmm sen hamileydin bi ara okumuştum...
noldu?
az önce test yaptım kızlar. çift çizgi çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. inanamıyorum meleğim kardeşini göndermiş. hamileyim sanırım.
az önce test yaptım kızlar. çift çizgi çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. inanamıyorum meleğim kardeşini göndermiş. hamileyim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?