• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlaaarrrrr
ya inanamıyorum hala. az önce test yaptım o
pozitif çıktı! ya kesin hamileyimdir dimi, çizgi bayağ belirgin.
şimdi gidip kan testi yaptırıcam. bana dua edin noooollluuurrr.
bu arada merak edenler varsa; hiç bir belirti yaşamadım nerdeyse. sadece göğüs damarlarım belirginleşti. 2 senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. 3 ay önce bırakmıştım. ve 2 ay hayal kırıklığı yaşadığım için bu ay umursamadım. ama oldu :) inşallah kan testinde de herşey normal çıkar. Allah herkese nasip etsinn

kızlaaarrrrr
bu arada merak edenler varsa; hiç bir belirti yaşamadım nerdeyse. sadece göğüs damarlarım belirginleşti. 2 senedir doğum kontrol hapı kullanıyordum. 3 ay önce bırakmıştım. ve 2 ay hayal kırıklığı yaşadığım için bu ay umursamadım. ama oldu :) inşallah kan testinde de herşey normal çıkar. Allah herkese nasip etsinn

Canım benim, teste çıktıysa kesinlikle hamilesindir, adet günün geçmişmiydi? Çok çok sevindim allah sağlıkla bebeğini kucağına lamyıda nasip eder inşallah, bizlerede dua et canım

Canım benim, teste çıktıysa kesinlikle hamilesindir, adet günün geçmişmiydi? Çok çok sevindim allah sağlıkla bebeğini kucağına lamyıda nasip eder inşallah, bizlerede dua et canım

aminnn. çok sağol canım. adetim 4 gün geçmişti. dualarım tüm anneler ve anne adaylarının yanında...

Günaydın canlarım..

Hamişşş :CüvCüv: olanları öpüyorum canı gönüldennn
Baya bereketli bir ay oldu bu nisan ayı opuyorumnanaktan

Görüyor musun şekerim Nisan ayı aldı başını gidiyor ya ne kadar güzel dimi? sen ne yaptın çalışmaları bıraktın dimi kesin hapı

Kizlar benim kasiklarimda ve belimde cok agri var. Özellikle belimin agrisindan duramiyorum ne egilebiliyorum ne oturabiliyorum. Daha adetime bir hafta var kaldi ki adet olacagim zaman bile bukadar cok agrimaz belim zor bir hareket veya cok iste yapmadim. Dua ediyorum bari hamilelikten olsunda aci cekdigime degsin diye. Acaba belirti olabilir mi canlarim bunlar

Kizlar benim kasiklarimda ve belimde cok agri var. Özellikle belimin agrisindan duramiyorum ne egilebiliyorum ne oturabiliyorum. Daha adetime bir hafta var kaldi ki adet olacagim zaman bile bukadar cok agrimaz belim zor bir hareket veya cok iste yapmadim. Dua ediyorum bari hamilelikten olsunda aci cekdigime degsin diye. Acaba belirti olabilir mi canlarim bunlar

Neden olmasın canım bence olabilir, ama ben geçen ay ilk denememizde regli belirtilerini bayağı önceden hissetmiştim hatta bende acaba hamilemiyim diye düşündüm kasık ağrıları, gögüs şişkinliği falan filan psikolojik olarak hamile sandım kendimi. belirtiler o kadar çok birbirine benziyor ki umarım hamilesindir tatlım

kızlaaarrrrr

Cnm çok sevindim kan testini yapınca hemen bizede söyle... hihoyyyt :emir_bebek: :CüvCüv:

Neden olmasın canım bence olabilir, ama ben geçen ay ilk denememizde regli belirtilerini bayağı önceden hissetmiştim hatta bende acaba hamilemiyim diye düşündüm kasık ağrıları, gögüs şişkinliği falan filan psikolojik olarak hamile sandım kendimi. belirtiler o kadar çok birbirine benziyor ki umarım hamilesindir tatlım

Hic sorma ya evet belirtiler birbirlerine cok benziyor olmasi cok gicik :delphin:
ama benim adet sancilarim adet oldugum an baslar bugüne kadar hic erken baslamadi. Kaldi ki bir hafta erken hic baslamadi. Ilk defa bukadar siddetli bel agrisi geciriyorum belimin alt tarafi otururken egilirken dogrulurken anlayacagin ne yapsam agriyor.

Psikoloji cok önemli tabi bu durumda. Ancak erken yeni hamile kalan arkadaslarim, sizler bel agrisi gecirdiniz mi böyle??

Masallah bu ay gercekten cok bereketli umarim bereketinden bizde daha faydalanabiliriz. Hamis kalan bütün arkadaslari tebrik ediyorum

günaydın kızlarr

hamiş arkadaşlar tebrik ederim darısı başımıza

azizeeeeeeee sen ne yaptın canım

hepinize teşekkür ederim kızlar. şimdi yaptırdım kan testini geldim. akşam çıkacak. inşallah değerler normal çıkar. kendime gelemedim hala. çok tuhaf bi duygu. inanasım da gelmiyo ama akşam kesinleşecek nasıl olsa. biraz daha sabretmem gerek.
Ama gerçekten takmayınca, belirti var mı diye kendini dinlemeyince oluyo bu bi gerçek.Rabbim isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

hepinize teşekkür ederim kızlar. şimdi yaptırdım kan testini geldim. akşam çıkacak. inşallah değerler normal çıkar. kendime gelemedim hala. çok tuhaf bi duygu. inanasım da gelmiyo ama akşam kesinleşecek nasıl olsa. biraz daha sabretmem gerek.
Ama gerçekten takmayınca, belirti var mı diye kendini dinlemeyince oluyo bu bi gerçek.Rabbim isteyen herkese nasip etsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

GÜZEL bir duygu... Doya doya yaşa cnm... her anını yaşa
akşamı bekleyelim bakalım....ayyyyyyyy gelsin bebilerrrrrrrrrrrrrrr :emir_bebek: :emir_bebek: hihoyyyt

Merhaba cnm korundun mu hiç
kaç yıllık evlisinn bakimmmmmm :uhm: CADIARZU

bu ay 2 seneyi devirdik artık lazım bizede bi bebiş dimi :) eşim korundu genelde ben özel bişi kullanmadım şimdi reglim ama yarın bitiyo :) inşallah hemen olur yaaaaaa benide listeye eklermisiniz

Son düzenleme:
:lepi:HAMİLE ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDERİM alkisalkisalkis
HAYIRLI DOĞUMLAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:

:CüvCüv:2010 OCAK AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
slcn :nazar: gulanne :nazar: Mervam :nazar: demetnur :nazar:

:CüvCüv:2010 ŞUBAT AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
ErenSezen :nazar: Bafo :nazar:

:CüvCüv:2010 MART AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Birisi :nazar: emas :nazar: neva :nazar: YAREn :nazar: misivam :nazar: zpoison :nazar:

:CüvCüv:2010 NİSAN AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
kardenya :nazar: CAGLAYENCİCEK :nazar: ERKİL :nazar: pandamm :nazar: ozge_44 :nazar: elfrkn :nazar: sibelcimcime :nazar:
YabanGul :nazar: sweethome :nazar: nnehir :nazar:gadife :nazar: denizim16 :nazar:

:Saruboceq: 2010 NİSAN AYI LİTESİ :lepi:
Dayna..........................24 NİSAN :sm_confused:
GÜLPEMBE.................24 NİSAN :sm_confused:
Nazo7...........................25 NİSAN :sm_confused:
KARAFESLEGEN..........25 NİSAN :sm_confused:
Deniz1958.....................27 NİSAN
Erazze..........................27 NİSAN
Begummmm..................28 NİSAN
Azize1...........................29 NİSAN
Masal800......................29 NİSAN
Lavinya06......................29 NİSAN
Bebekim.......................30 NİSAN

:Saruboceq: 2010 MAYIS AYI LİSTESİ :Saruboceq:
_chocolate_..........................1 MAYIS
defnelma...............................1 MAYIS
YeniHayat.............................2 MAYIS
greenmoon............................4 MAYIS
WELCQME...........................7 MAYIS
Azad.....................................7 MAYIS
exporter.................................9 MAYIS
cennetkokulumm.........................11 MAYIS
gfr....................................13 MAYIS
Defhne.................................14 MAYIS
Mirage1983...........................15 MAYIS
Esra...............................15 MAYIS
d_kupcu...............................16 MAYIS
hsd....................................20 MAYIS
PELİN67..............................21 MAYIS
lulu55...................................22 MAYIS
vesade.................................22 MAYIS
sutbeyaz..............................23 MAYIS
ozlemcano................................23 MAYIS
Denizdeni................................24 MAYIS
Seydam................................25 MAYIS

........................................................................................

Son düzenleme:
begümcüm slm tatlım...
yok daha yapmadım. yapmaya korkuyom yaaaa.
sen yaptın mı?

begümcüm slm tatlım...
yok daha yapmadım. yapmaya korkuyom yaaaa.
sen yaptın mı?

yok canım bende yapmadım daha belkı yarın sabah yaparım evde vardı bı test kısmet artık
merak ettım naptın dıye ben yın ekaçıyorum canım uçuş var yarın netı acınca ıyı hayırlı haberlerını beklıyorum ınşallah göruşmek uzere bol hamişli bı gun olsun inş bugun byeeee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back