Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım burası hamile kalmak isteyenlerindi ama hamile kaldıktan sonrada ayrılamayanlarında oldu...Yani bir bakıma bağımlılık oldu...
burası hamile kalmak isteyen,hamiş olan..isteyipte hamiş kalamayan...istemeden de olsa hamiş kalan....saygı ve sevgi sınırları içinde bütün bacıların yer alabildiği bereketli bir topictir gülüm...vereliniortak
Canım burası hamile kalmak isteyenlerindi ama hamile kaldıktan sonrada ayrılamayanlarında oldu...Yani bir bakıma bağımlılık oldu...
Ya kızlar ben durmadan karışık rüyalar görüyorum bir rüyadan birine uyanıyorum hopp başka bir rüyaya sanki yoruluyorum rüyalarımda ama bişeyde hatırlamıyorum sevmiyorum ben böyle rüyaları...
hoş buldum gülüm..sende belirtiler başladı herhal..iyi iyi hamişliğe adapte oldun çoktan..delikafadulden
kız dilekkk...azizeyide..benide böyle karnı burnunda görünce hamişlerle dolu bu topic diyolar herhal:roflol::roflol:
tşkr ederim cvplarınız için Şeniz
bende girip okumak bilgilenmek istiyorum yerimseniben
hamişlere Allah analı babalı kucaklarına almayı nasip etsin
hamiş kalmak isteyenlerede bi an önca bebişlerini hissetmelerini nasip etsin Rabbim
:Saruboceq:
karışık rüyalar görmek hamişlik belirtisi walla..test ettim onayladım..:dance:
kaydirigubbakcemile3:lepi:kız dilekkk...azizeyide..benide böyle karnı burnunda görünce hamişlerle dolu bu topic diyolar herhal:roflol::roflol:
Teşekkür ederiz canım duaların için...
tşkr ederim cvplarınız için Şeniz
bende girip okumak bilgilenmek istiyorum yerimseniben
hamişlere Allah analı babalı kucaklarına almayı nasip etsin
hamiş kalmak isteyenlerede bi an önca bebişlerini hissetmelerini nasip etsin Rabbim
:Saruboceq:
karışık rüyalar görmek hamişlik belirtisi walla..test ettim onayladım..:dance:
kızz kızzz nasıl kasıklarımda batmalar oluyo yaa :Saruboceq:
arada da memelerime sızı geliyo ama hemen geçiyo...
çooooookk merak içindeyim nazoooocum sempatiksalakcinni
son 6gün eyvahedigeldismile[/QUOTE
azize ahanda yazıyom buraya sen hamilesim..bu sayfa nosunu yaz bi yere hamiş çıkınca..millete gösterecem..ünüme ün katayım...her zaman aramızda bir ay oluyodu..bu ay sen kal,mayısa ben gelcem arkandan..delikafadulden
haa demek test edip onayladın kaydirigubbakcemile3
deme kız diloşu heycanlandırma naniknanik
sevgili marka spor ayakkabı arkadaşım..anlat bakıyım..sende bebiş istiyon herhal..yaş kaç..adın ne..günün ne zaman..tarihini verde azize senide eklesin listeye..a.s
azize ahanda yazıyom buraya sen hamilesim..bu sayfa nosunu yaz bi yere hamiş çıkınca..millete gösterecem..ünüme ün katayım...her zaman aramızda bir ay oluyodu..bu ay sen kal,mayısa ben gelcem arkandan..delikafadulden
Kız çatlak hani AZİZE birdahaki aydı...Unutkanlıkmı başladı sende gıı...İnşallah AZİZE bu ay hamile kalır bende kalırım...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy doğrumu diyon hoca efendi kaydirigubbakcemile3 çıkmazsa neetcem seni ozaman naniknanik
sayfayı not aldım :lepi:
ama benimde içimdeki ses hamilesin diyooo :Saruboceq:
akşam üzerleri nasıl uyku bastırıyo mirmirmirmir
yha aslında bişey istediğim zaman kimseye sölemem olana kadar
ama bu öle bişeyki insan meraktan çatlıyor
yani tecrübeli briilerinden tüyolar olmak istiyor
2.5 senelik evliyim şu ana kadar düşünmüoduk eşimle
ama artık olsun istiyoruz...yani karar yeni..
bakalım bekliyorum sonuç ne olcak :Saruboceq:
Ya kızlar ben durmadan karışık rüyalar görüyorum bir rüyadan birine uyanıyorum hopp başka bir rüyaya sanki yoruluyorum rüyalarımda ama bişeyde hatırlamıyorum sevmiyorum ben böyle rüyaları...
Beklenmeyen adet tarihin nezaman canım...
Off AZİZE...bu NAZO beni heyecandan öldürecek vallah...İnşallah dedikleri doğru çıkar kızlar ya...Okadar çoooook istiyorumki...