Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Kızlar,
Demin bende bi rahatlık bi rahatlık dedim ne oluyor bide ne göreyim sütyen takmayı unutmuşum. Artık bütün gün işte böle gezecem skandallllll ohaoldumsmile
ay koptum:roflol:
ayyyy çatladım kaydirigubbakcemile3 ayollll
allah iyiliğini versin kızzzzzzzzzz
güldürdün beni :roflol:
sanada günaydın sempatiksalakcinni
Sorma ya şok oldum valla
bizim oda da hep erkek üzerimde allahtan kısa bi mont var onlar takılcam artık bütün gün :dance:
bencede öle takıl cnm sen :roflol:
millet çalış sın dimi ama :roflol:
Günaydın Kızlar,
Demin bende bi rahatlık bi rahatlık dedim ne oluyor bide ne göreyim sütyen takmayı unutmuşum. Artık bütün gün işte böle gezecem skandallllll ohaoldumsmile
benim evde giydiklerim ayrıdır, en rahatından, eve gider gitmez değiştiririm, gece yatarken de hayatta sütyenle yatamam, temelli çıkarırım boshayallersmileah exporter sabah sabah guldurdun allahta senı guldursun hakkaten skandal...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu arada ben hayatta cıkaramıyorum ya nasıl rahat edıyorsunuz hıc bılmıyorummm...
Günaydın Kızlar,
ah exporter sabah sabah guldurdun allahta senı guldursun hakkaten skandal...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu arada ben hayatta cıkaramıyorum ya nasıl rahat edıyorsunuz hıc bılmıyorummm...
Allah'ım hakkaten ne bereketli ay oldu bu nisan hergün 1er 2 şer hamiş haberi alıyoruzgünaydın opuyorumnanaktan
hamileyim :CüvCüv:
azize sonucu pazartesi ögrendim ama dün girebildim ancak baglantı sorunum vardı gelip söylemek istedim a.s.
günaydın opuyorumnanaktan
azize sonucu pazartesi ögrendim ama dün girebildim ancak baglantı sorunum vardı gelip söylemek istedim a.s.
bişey söyliim mi azizecim, senin bu aralık ayı annişleri topikin bize uğurlu geldi.
herkes o topiğe girebilmek için artık nasıl çalışıysa, nisan ayında patlama var baksana :CüvCüv:
![]()
şimdi datlum http://lilypie.com/ bu adrese girip işte ordaki seçeneklerden kendine bi tane oluşturuyosun, sonra en sonundaki aşamada nerde kullanacağınla alakalı bi şeyler var, ordan for wesites: Image URL ye tıklayınca aşağıda linki veriyo sanabıde bırbırımız cok gaz verdık galıba calısın dıe ondan oldu.. bu arada sıbelcım ya su alttakı tıckerdan bende ıstıyorummmmbilmiyorumkismile
napcez bana anlatsana
şimdi datlum http://lilypie.com/ bu adrese girip işte ordaki seçeneklerden kendine bi tane oluşturuyosun, sonra en sonundaki aşamada nerde kullanacağınla alakalı bi şeyler var, ordan for wesites: Image URL ye tıklayınca aşağıda linki veriyo sana
o linki kopyalayıp, kendi profilindeki çizelge kısmına kopyalıyosun, o otomatik olarak kendi kendine güncelleniyo a.s
![]()