• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Off AZİZE...bu NAZO beni heyecandan öldürecek vallah...İnşallah dedikleri doğru çıkar kızlar ya...Okadar çoooook istiyorumki...

canımm benim biliyom çok istediğini tatlım opuyorumnanaktan
ALLAHIMIZ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA VERİR TATLI MELEĞİNİ :Saruboceq:

AZİZE test nezaman yapacaksın sen...
NAZO7 sende hiçbişeycik yokmu kız...

dilekçim ALLAH kısmet ederse pazartesi yapcam eyvahedigeldismile
hayırlısı netse o olsun inşallah :Saruboceq:
ama çok kendimi ümitlendirmek istemiyom ilk denememiz daha olmayada bilir...
çünkü ben adet oldum bittikten 6gün sonra başladık çalışmalara.
çünkü test sonucum ogün çıkmıştı ve temiz çıkmıştı dr.korunmayı bıraka bilirsiniz dedi.
o gün başladık...

Kız çatlak hani AZİZE birdahaki aydı...Unutkanlıkmı başladı sende gıı...İnşallah AZİZE bu ay hamile kalır bende kalırım...

yooo azize bu ay...o gün tam konsantrasyon olamamışım herhal..sibele bi dahaki ay dedim..o kaldığına göre azizede kalacak..çünkü ikisine bir bakmıştım..zemuszemus

hımm pardon bilmiyorumkismile
şimcik bu nisan ayına kadar hep ayın 1 iydi ama nisanda 5 inde oldum
yani 5 ini bekliorum hava deişikliğinden oda değişti sanırım bilmiyorumkismile
Daha varmış canım gününe...Hayırlısı artık canım...Aramıza hoşgeldin ozaman canım...Peki bişey kullanıyormusun hamile kalabilmen için...Doktora filan gittinmi...
dilekçim ALLAH kısmet ederse pazartesi yapcam eyvahedigeldismile
hayırlısı netse o olsun inşallah :Saruboceq:
ama çok kendimi ümitlendirmek istemiyom ilk denememiz daha olmayada bilir...
çünkü ben adet oldum bittikten 6gün sonra başladık çalışmalara.
çünkü test sonucum ogün çıkmıştı ve temiz çıkmıştı dr.korunmayı bıraka bilirsiniz dedi.
o gün başladık...
Hiç belli olmaz kuşum 1 kerede bile hamiş kalanları okuduk biliyorsun...
yooo azize bu ay...o gün tam konsantrasyon olamamışım herhal..sibele bi dahaki ay dedim..o kaldığına göre azizede kalacak..çünkü ikisine bir bakmıştım..zemuszemus

Kız ozaman benim geçikir bu ay yok desene bebiş...Mayıs takiler şimdi hamiş kalırsa Nisan dakilerde Mayıs ta kalacak sanırım...senağlama

ÜFFF Kızlar çok sıcak oldu çıkarttım ceketi, anlamayanlara sabahki ilk mesajımı okuyun kaydirigubbakcemile5

ayyy yazık yaaa..şimdi karşındaki adamların yerinde olmak istemezdim...onlra acı çektirmeye ne hakkın var senin...yiyen var..yiyemeyen var...:roflol::roflol:delikafadulden

kızlar pazartesi nazonun falcılık kariyeri ya batcak yada tavan yapcak kaydirigubbakcemile3

Daha varmış canım gününe...Hayırlısı artık canım...Aramıza hoşgeldin ozaman canım...Peki bişey kullanıyormusun hamile kalabilmen için...Doktora filan gittinmi...

Hiç belli olmaz kuşum 1 kerede bile hamiş kalanları okuduk biliyorsun...
Kız ozaman benim geçikir bu ay yok desene bebiş...Mayıs takiler şimdi hamiş kalırsa Nisan dakilerde Mayıs ta kalacak sanırım...senağlama

hayır hiç bişey kullanmadım daha yeni verilmiş bi karar saten
yani ikk deneme diyebilirz saten ne kullanılır onuda bilmiorum bilmiyorumkismile
evet daha var ama şey die okudum yumurtlama dönemi adetin ilk gününden
14 gün sayıcan die okudum ama dorumu değilmi herkesdede farklı dio ama
doktora da gitmedim eer bi sorunla karşılarısam giderim die düşündüm
nette 1 sene olmadan tedavi vermediklerini okdum..
doğal yöntemlerle deneyelim Rabbim nasip ederse olur
olmazsa giderim die düşündüm :uhm:

Back