mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ahh defnecim onun bilgisi sadece ALLAHIMIZDA
şimdi içimizde ne var ne yok ALLAH biliyo...
biz merakla bekliyoz. geç olsunda güç olmasın olcaksa hayırlısı olsun.
ben son hamile kaldığım 2009 ekim ayında ilk korunmasıs ilişkide hamile kaldım.
bunda ne olcak merakla bekliyom.

ben ayın 4 ünde adet oldum..26 gün saysakkk 29-30 nisanda adet görcem...ama bak ben kesin olsun diye 1 mayıs demişim sana....ayyyyy.....eğer tutarsa ben nisan hamilelerinin içinde olcemmm kızzzzzz....en azından nisan ayı da geçti demiyim.....

evet tatlım bide aralık annesi oluyon...
benim topikime geliyon :lepi:

evet tatlım bide aralık annesi oluyon...
benim topikime geliyon :lepi:

tatlım sen en azından eşinde ve sende bir sorun olmadığını biliyon...biz meçhule çabalıyoz...ilerisi hayır olur insallah....ayyyyyyy millet kısın hamile kalmak istemez ama ben istiyorum...en azından ikinci dönemi izin ve raporla doldururum....
ahhhhhh o topiğe terfi edeceğim günleri göstersin Rabbim bir an önce...:Saruboceq:

kızlar merhaba..... kafam çok karışık kızlar yardım lütfen.... bugün maşallah kendimi acayip iyi hissediyorum. 2 haftadır ilk kez oluyo bu. 7+1 deyim şuan. belirtilerim kesildi birden. korkuyorum. böyle yaşamış olan varmıdır. nolur yardımmmmmm

acayip halsizdim canım. deli gibi yattım sabahtan akşama.... kolumu kaldırcak halim yoktu. bide öğürüyodum ama kusmam olmadı hiç. ama bugün sanki hiçbirşeyim yok.... kaltım temizlik yaptım 2 hafta aradan sonra kendime üşenmeden emekler hazırladım. bi hoştu yani. herkes maşallah diyo ama içim pır pır ediyo. umarım ters bişi yoktur.

Canım hamileliğin hep kötü geçecek değil iyi günlerinde olacak tabiki...Kendine stres yapma canım...

24 mayısta birdahaki kontrolüm. ama tedirgin oldum. pisikolojikmi acaba? offffffffff

Merhabalar, ben dun regl oldum MAALESEFF. Mayis ayinda ikinci denememizi yapicas. Beni de ekleyin listeye kim ekliyorsa lutfen. guclubacismile

................................. :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…