• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ben bu aya mahsus umutsuzum güzelim..mayısta oğlan oluyo yaayerimseniben..napalım güzelim biz şeyimizden ay pardon yani elimizden gelen herşeyi yaptık gerisi Allaha kalmış...gamyoncuiremsu

HEÇÇ BİZDE KEPENKLER KAPALI TADİLAT VARRR :jeyyar:DEKORASYON YAPIYORUM akannehir

ben bu aya mahsus umutsuzum güzelim..mayısta oğlan oluyo yaayerimseniben..napalım güzelim biz şeyimizden ay pardon yani elimizden gelen herşeyi yaptık gerisi Allaha kalmış...gamyoncuiremsu

bende oğlan istiyorum ama sağlıklı hayırlı evlat :Saruboceq:

:nazar:
ben geldim kızlaaarrr
offf geçmişi okiim dedim başım döndü
sweethomecum çıktı mı kan sonucun???

gel bakalımmm gel senn..nerdesin gebeş? bana bakın öle hamiş olup burdan çekip giderseniz...hiiççç affetmem sizi...2012 kadar yani ben hamiş olana kadar beni yalnız bırakmayın tamam mı?:1hug:

gel bakalımmm gel senn..nerdesin gebeş? bana bakın öle hamiş olup burdan çekip giderseniz...hiiççç affetmem sizi...2012 kadar yani ben hamiş olana kadar beni yalnız bırakmayın tamam mı?:1hug:
heç bırakır mıyım ben seni datluuuummm
sabahtan epey burdaysım sen yoktun bi kerem

ne 2012 si kız ağzını hayra aç
tez zamanda inşallah

Back
X