Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu aya mahsus umutsuzum güzelim..mayısta oğlan oluyo yaayerimseniben..napalım güzelim biz şeyimizden ay pardon yani elimizden gelen herşeyi yaptık gerisi Allaha kalmış...gamyoncuiremsu
Canım ben narkoz yedİm ama welcome yemedİ zatİ gerekte yok Çok aĞrı sancı yapan bİ olay deĞİl sonrasında bİkaÇ gÜn leke gelİyo okdar allahımın İznİyle atlatırsın canım
Nazoooo benİm mİdem nİye bulanıyooo yaa bİlİyenmİ bİde herkese tarİh verİyon benİm bebİŞİm nezaman olur dedÜklerİn ÇıkıyomuŞ Öyle dİyolar
ben bu aya mahsus umutsuzum güzelim..mayısta oğlan oluyo yaayerimseniben..napalım güzelim biz şeyimizden ay pardon yani elimizden gelen herşeyi yaptık gerisi Allaha kalmış...gamyoncuiremsu
ooooohhh bakıyorum da bilir kişi nazo gelin almış sazı eline yine kaydirigubbakcemile3serap cım kist mide bulantısı yapar...bel ağrısı,baş ağrısı yapar,halsiz ve yorgun yapar..![]()
HEÇÇ BİZDE KEPENKLER KAPALI TADİLAT VARRR :jeyyarEKORASYON YAPIYORUM akannehir
ben geldim kızlaaarrr
offf geçmişi okiim dedim başım döndü
sweethomecum çıktı mı kan sonucun???
![]()
kızlar bende baktım çin takvimine nisan erkek diyo...
mayıs kız.
heç bırakır mıyım ben seni datluuuummmgel bakalımmm gel senn..nerdesin gebeş? bana bakın öle hamiş olup burdan çekip giderseniz...hiiççç affetmem sizi...2012 kadar yani ben hamiş olana kadar beni yalnız bırakmayın tamam mı?:1hug:
azizem bende baktım nazo haziran erkek dedi
çintakvimind haziran erkek :sm_confused:
serap cım kist mide bulantısı yapar...bel ağrısı,baş ağrısı yapar,halsiz ve yorgun yapar..![]()
gel bakalımmm gel senn..nerdesin gebeş? bana bakın öle hamiş olup burdan çekip giderseniz...hiiççç affetmem sizi...2012 kadar yani ben hamiş olana kadar beni yalnız bırakmayın tamam mı?:1hug:
ben hiiiiç inanmıyom canmm
oğluma hamile kaldığım zamana bakıyom kız çokıyo.yalancılar.alsanaalsanasmile
azizem bende baktım nazo haziran erkek dedi
çintakvimind haziran erkek :sm_confused:
lan ben bu çekik gözlülerden korktum haa...şu sıralar kime sorduysam çin takvimiyle aynı doğuruyo ya..:çok üzgünümhaoldumsmile