mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

azize kız büyük ihtimal bende yok yine bu ay...sen de ne var ne yok:1no2:

kız yarın test yapsana?
bende kendimi dinliyomda bişey bulamıyom yaa memişleri sıkıyom hiç acımıyo geçen haftadaki kasık ağrılarıda yok bilmiyorumkismile heeeç bişey yoooook sempatiksalakcinni

Ya kistin o kanamayla gittiyse...

inşallah gitmiştir walla.ama eğer gitmediyse mutlak ilaca başlaması lazım..başıma geldiği için biliyom bu kist denen şey çok lanet bişey ya...insanı sinirli gergin yapar,cildini bozar,yani bütün hormon dengesini alt üst ediyo..eğer bebiş istiyosan ki istiyosun..dr.dinle kistin varsa mutlaka ilacı kullan..1-2 ay daha sabrediver.geç olsun güç olmasın be kuzum...kaydirigubbakcemile5

canım ya kızma banada benim hiç umudum yok bu ay ne bileyim belirtide yok
geçen ayda biliyosun 10 gün gecikti.bari hafta sonunu bekleyeyim kız bilmiyorumkismile

zaten nazoda haziran dedi :roflol:

anacım bizden bişey çıkmıcak desene bu ay şakkıdı
okadarda çalışıyoz her modelden :kedi: olmayınca olmuyo işte ne model denersen dene :kedi:

kız yarın test yapsana?
bende kendimi dinliyomda bişey bulamıyom yaa memişleri sıkıyom hiç acımıyo geçen haftadaki kasık ağrılarıda yok bilmiyorumkismile heeeç bişey yoooook sempatiksalakcinni

kız şincik boşu boşuna kiste para virmeye gerek yok gülüm...bi göğüslerim şiş..onlar heray şişer zati...başkada bişey yok..adet olcak gibi gerginim ayrıca...çok değil yarın öbür gün kırmızı diye bağırırım..:roflol:

kızlar şu mayıs ayıda bi geçsin...
olsun biz hep burdan sohpede devam edelim.

Selam arkadaşlarrrr opuyorumnanaktan işler yoğundu iki gündür giremedim. hamile arkadaşımız varsa tebrik ederim. bende yarın hsg çektireceğim çok korkuyorum ama bakalım ne olacak.

bana diyonda kendinde aynı biz kistle kafayı yedik sanırsam

selam arkadaşlarrrr opuyorumnanaktan işler yoğundu iki gündür giremedim. Hamile arkadaşımız varsa tebrik ederim. Bende yarın hsg çektireceğim çok korkuyorum ama bakalım ne olacak.

canım çok kolay oluyo welcome da bende çektirdin

kısmet tatlım yaa...
insan az çok anlar vücudundaki farklılıkları.
benim daha günüme var belki 5gün kala çıkar belirtiler belki...daha erken dir dimi?9 günüm var.

canım çok kolay oluyo welcome da bende çektirdin

canım moral oldun valla çok sağol opuyorumnanaktan ssk ya gidicem anestezi yok.ondan da biraz korkuyordum zaten ağrılı diye okudum internette canım sıkılmıştı. hiç hsg çektiren tanıdığım yok ya. internette de facia şeyler yazmışlar. inş kolayca çekilir biter :Saruboceq:

Canım ben narkoz yedım ama welcome yemedı zatı gerekte yok Çok aĞrı sancı yapan bı olay deĞıl sonrasında bıkaÇ gÜn leke gelıyo okdar allahımın ıznıyle atlatırsın canım

Nazoo vallahİ sen umutsuz olursan bİz ne yapalım yavvvvvvvvvv

ben bu aya mahsus umutsuzum güzelim..mayısta oğlan oluyo yaayerimseniben..napalım güzelim biz şeyimizden ay pardon yani elimizden gelen herşeyi yaptık gerisi Allaha kalmış...gamyoncuiremsu

Nazoooo benım mıdem nıye bulanıyooo yaa bılıyenmı bıde herkese tarıh verıyon benım bebıŞım nezaman olur dedÜklerın ÇıkıyomuŞ Öyle dıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…