yok kızz...hiç çaktırmıyo sabah telden msj attı.
ayy canmm inşallah tez zamanda seninde olur :Saruboceq:
ben hayatta saklayamam hemen açık veririm akşama kadar bekle sende heyecan yap boşver daha güzel böyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kızz...hiç çaktırmıyo sabah telden msj attı.
ayy canmm inşallah tez zamanda seninde olur :Saruboceq:
ay canım en kısa zamanda seninde bebişin gelicektir ilk bebiş benim acemiliğimdi aslında ne gün saydım ne adet hesapladım ne yumurtlama günü korunmayı bıraktım hiç takmadımda 2 ay sonra günüm geçti testide 10 gün sonra yaptım okadar rahattım bu hamişliğimde 4 gün varken adete yapmıştımm aslında en doğrusu rahat olmak ama nerdee
yapmak istiyorum azizecim ama sabah yapınca daha iyi sonuc veriyomuş bugun adet olmassam yarın sabah yaparım cünkü adet olcakmışım gibi geliyo bana canım:ecrin_bebek:
kızlar nerdeki bizim çatlak gözükmedi hiç
hep öyle olur adet olcakmış gibi...
sabah yapmakla şimdi yapmanın hiç bi farkı yok tatlım.
bende öleden sonra yapmıştım.
yerinde olsan hemen yapardım.zaten bende bekliyom.
Bilmez miyim canim keske su fikri kafamdan söküp atabilsem ama bunun icin aylar gecip umudumu kayip etmem gerek bu daha ikinci ay ama insallah umudumu kayip etmeye kalmaz.
fal bakıyodur herhal :icecream:kızlar nerdeki bizim çatlak gözükmedi hiç
ben hayatta saklayamam hemen açık veririm akşama kadar bekle sende heyecan yap boşver daha güzel böyle
çatlak deyince nazo geldi aklıma doğrumu:roflol:
çatlak deyince nazo geldi aklıma doğrumu:roflol:
kızlar test yapmaya gidiyorum ama yüzde yüz cıkmıycak ümitlenmek istemiyorum
Tebrik ederim kuşum...Test resimlerine baktım pozitif işte...Gayet net görünüyor çift çizgi...Canım kan testi yaptırmışsın...Değerini bizimle paylaşırsın çıkınca...gunaydın sekerler sabah test yaptım sızce kan testıne hemen gıtmelımiyım adet tarıhım hesaplayıcıda 22 nısan cıkıyor. sat 20 mart .
kızlarrrr bugün doğum günüm bayanssulusmile
kızlarrrr....kızlar ben 7.haftaya girmek üzereyim daha hiç kusmam olmadı ama halsizlik ve öğürmem var. bu saatten sonra kusma yaparmı. bilgisi olan varmı?