• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ay canım en kısa zamanda seninde bebişin gelicektir ilk bebiş benim acemiliğimdi aslında ne gün saydım ne adet hesapladım ne yumurtlama günü korunmayı bıraktım hiç takmadımda 2 ay sonra günüm geçti testide 10 gün sonra yaptım okadar rahattım bu hamişliğimde 4 gün varken adete yapmıştımm aslında en doğrusu rahat olmak ama nerdee

Bilmez miyim canim keske su fikri kafamdan söküp atabilsem ama bunun icin aylar gecip umudumu kayip etmem gerek bu daha ikinci ay ama insallah umudumu kayip etmeye kalmaz.

yapmak istiyorum azizecim ama sabah yapınca daha iyi sonuc veriyomuş bugun adet olmassam yarın sabah yaparım cünkü adet olcakmışım gibi geliyo bana canım:ecrin_bebek:

hep öyle olur adet olcakmış gibi...
sabah yapmakla şimdi yapmanın hiç bi farkı yok tatlım.
bende öleden sonra yapmıştım.
yerinde olsan hemen yapardım.zaten bende bekliyom.

hep öyle olur adet olcakmış gibi...
sabah yapmakla şimdi yapmanın hiç bi farkı yok tatlım.
bende öleden sonra yapmıştım.
yerinde olsan hemen yapardım.zaten bende bekliyom.

Azizeye hak veriyorum, zaten erken yapmanin sebebi esine dogum günü süprizi yapmak degil mi? Eger bugün yapmayacaksin yarinda yapma adetinin gecikmesini bekle bence.

kızlar ben 7.haftaya girmek üzereyim daha hiç kusmam olmadı ama halsizlik ve öğürmem var. bu saatten sonra kusma yaparmı. bilgisi olan varmı?

gunaydın sekerler sabah test yaptım sızce kan testıne hemen gıtmelımiyım adet tarıhım hesaplayıcıda 22 nısan cıkıyor. sat 20 mart .
Tebrik ederim kuşum...Test resimlerine baktım pozitif işte...Gayet net görünüyor çift çizgi...Canım kan testi yaptırmışsın...Değerini bizimle paylaşırsın çıkınca...
kızlarrrr bugün doğum günüm bayanssulusmile

a.s.Doğum günün kutlu olsun canım...a.s.

Back
X