HOŞBULDUM SEZENİM zemuszemus
canmm yaa sendede olmuşmuydu?memelerim iğne batıyo gibi oluyo...
acıma şişme değil iğne batması gibi şeyler halada var o zamanda vardı canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HOŞBULDUM SEZENİM zemuszemus
canmm yaa sendede olmuşmuydu?memelerim iğne batıyo gibi oluyo...
NİSAN AYI BAYA Bİ BEREKETLİ GEÇMİŞ KIZLAR alkisalkisalkis :teytey:
kayın valdem çok kilo lu ve yaşlı.. İlk zaman bakar tabi yardım cı olur ama
daimi olmaz
annemde ilk kızıma baktı hala yarım gün bakıyo
kadın bıktı hayatta bakmaz
Insallah Mayis ayi dahada bereketli gecer. Havalar isindikca üretim artiyor mu ne kaydirigubbakcemile3
EEE SOĞUKTA HERKEZ ÜŞENİYO ZOR GELİYO CIBI CIBI YAPMAK :kedi: kaydirigubbakcemile3Insallah Mayis ayi dahada bereketli gecer. Havalar isindikca üretim artiyor mu ne kaydirigubbakcemile3
AYYYYY HAYIRLISI OLSUN :Saruboceq:acıma şişme değil iğne batması gibi şeyler halada var o zamanda vardı canımm
EVET TATLIM ÖYLE OLDU VALLAHA :kedi: HERKEZ HARIL HARIL ÇALIŞMIŞ BELLİ :kedi: kaydirigubbakcemile3
valla öyle azizecim nisan ayında acayip bi patlama var, ama hep diyoduk ya nisan uğurlu gelecek diye
![]()
allah berektini arttırsın inş kaydirigubbakcemile3 daha 10 gün var delikafadulden
niye ki tatlım...azizem ya 2010 aralık topiği olmadı sen 2011 ocak-şubat-mart topiği bari aç canım ya hamiş olursak nereye gitcez biz fisfisfis
az kaldı azize haftaya test yaparsın inş.güzel haberler alırız
niye ki tatlım...
sen bi test yapsana belki hamilesinyerimseniben günün yarın..
evet canmm yaa az kaldı sabırsızlıkla bekliyom sempatiksalakcinni
bugünü saymazsam adetime 8gün var.
kızlarrrr bugün doğum günüm bayanssulusmile
günündemi yapıcan yoksa eski cesaretin varmı 4 gün önceden yapmayabilmiyorumkismile
kızlarrrr bugün doğum günüm bayanssulusmile
ayyy sezenim inşallah canmm boshayallersmileaaa doğum günün kutlu olsunn canımm nice senelere biliyomusun 16 şubatta benim doğumgünümdü 7 gün sonra test yaptım hamiş olduğumu öğrendim bebişim hediyem oldu seninde bu ay hediye olarak bebişin gelsin canım benimm:ecrin_bebek:
azıze dogum gunun kutlu olsun. bu arada kan verdım sonucumu beklıyorum sabırsızımmm ınsallah sılık ıdrar testı gercekten posıtıftır.
dimi canım ya hayal kurmaya bile başladık giysiler,bebek şekerleri falan delikafadulden
ya ilk kızımda üniversite okuyodum ben hiç bişey yapamadım doğımdan bir hafta sonra sınavlarım vardı hastaneden geldim harıl harıl ders çalıştım hevesim var yani :sm_cool:
doğum günü kutlu olsun canım nice yıllara a.s.
bebişin sürpriz yapar inşallah hihoyyyt