Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım opuyorumnanaktan testte çıktıysa hamilesin kesin :lepi: kana hiç gerek yoktu canmm...
kızlarrrr bugün doğum günüm bayanssulusmile
kızlarrrr bugün doğum günüm bayanssulusmile
günaydın kızlar azizecim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara... bebegin inşallah sürpriz yapar sana bu ay tatlım opuyorumnanaktanbu arada bugün eşiminde dogum günü adetime dört gün var test yapsam cıkarmı ama adet sancılarımda başladı cıksa ne güzel olur dogum günü hediyrsi olur eşime ama bekliycem biraz daha :ecrin_bebek:
günaydın kızlar azizecim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara... bebegin inşallah sürpriz yapar sana bu ay tatlım opuyorumnanaktanbu arada bugün eşiminde dogum günü adetime dört gün var test yapsam cıkarmı ama adet sancılarımda başladı cıksa ne güzel olur dogum günü hediyrsi olur eşime ama bekliycem biraz daha :ecrin_bebek:
oğluşum sabah kalkmış bana kart yapmış aşkım...
kalp çizmiş kesmiş içinede yazı yazmış. çok duygulandım erenim benim çok hassastır bana karşı.
bugünde okula göndermicem aşkımı hasta dünden beri öksürüyo burnu tıkanmış.
evde dinlensin bugün.
iYİ DOĞDUN, inşallah göbüşün sana en güzel hediyeyi veriri opuyorumnanaktan
aa dogum günün kutlu olsun canim
azıze dogum gunun kutlu olsun. bu arada kan verdım sonucumu beklıyorum sabırsızımmm ınsallah sılık ıdrar testı gercekten posıtıftır.
geçmiş olsun canımm erene güzel bi çorba yapp tavuk sulu bol limonlu şehriye iyi gelir hasta çorbas derim ben benimkide anaokulunda kesiyo biçiyo yapıştırıyo bana kartlar yapıyo getiriyo gerçi pek bişeye benzemiyo şu anda yazması yok karalıyo işte ama beni düşünüyo genede kuzum
bence denemeye deger erkende olsa bir test yap, bakarsin cikar ve esine cok güzel bir dogum günü hediyesi verirsin
asıl akşamı bekliyom :kedi: kociş napcak acep boshayallersmile
evet ama bilmiyorumki adet olcakmışım gibi bir his var icimde yapsamda cıkmıycak gibi geliyo sabah yapınca daha iyi sonuc veriyomuş bugun olmassam yarın sabah yaparım belki canım
allahim nekadar özeniyorum siz böyle yazdiginiz zaman![]()
sağol pelincim opuyorumnanaktan
hamileysen çıkar biliyosun.ben son hamileliğimde günüme 5gün varken yapmıştım çıktı.
hadi sende yap kaydirigubbakcemile5
yok kızz...hiç çaktırmıyo sabah telden msj attı.ipucu yokmu ne alıcak ne yapıcak belli etmedimi hiç bişey
allahim nekadar özeniyorum siz böyle yazdiginiz zaman![]()