• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sağol tatlım opuyorumnanaktan testte çıktıysa hamilesin kesin :lepi: kana hiç gerek yoktu canmm...[/QUOTE]

azızem guvenemedım ya emın olmak ıstedım

oğluşum sabah kalkmış bana kart yapmış aşkım...
kalp çizmiş kesmiş içinede yazı yazmış. çok duygulandım erenim benim çok hassastır bana karşı.
bugünde okula göndermicem aşkımı hasta dünden beri öksürüyo burnu tıkanmış.
evde dinlensin bugün.

sağol tatlım opuyorumnanaktan testte çıktıysa hamilesin kesin :lepi: kana hiç gerek yoktu canmm...

azızem guvenemedım ya emın olmak ıstedım[/QUOTE]

testtler okadar hassaski eğer hamilelik varsa adetten 5gün önce bile çıkıyo tatlım.ama olsun senin için rahatlar...

günaydın kızlar azizecim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara... bebegin inşallah sürpriz yapar sana bu ay tatlım opuyorumnanaktanbu arada bugün eşiminde dogum günü adetime dört gün var test yapsam cıkarmı ama adet sancılarımda başladı cıksa ne güzel olur dogum günü hediyrsi olur eşime ama bekliycem biraz daha :ecrin_bebek:

günaydın kızlar azizecim dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara... bebegin inşallah sürpriz yapar sana bu ay tatlım opuyorumnanaktanbu arada bugün eşiminde dogum günü adetime dört gün var test yapsam cıkarmı ama adet sancılarımda başladı cıksa ne güzel olur dogum günü hediyrsi olur eşime ama bekliycem biraz daha :ecrin_bebek:

bence denemeye deger erkende olsa bir test yap, bakarsin cikar ve esine cok güzel bir dogum günü hediyesi verirsin

sağol pelincim opuyorumnanaktan
hamileysen çıkar biliyosun.ben son hamileliğimde günüme 5gün varken yapmıştım çıktı.
hadi sende yap kaydirigubbakcemile5

oğluşum sabah kalkmış bana kart yapmış aşkım...
kalp çizmiş kesmiş içinede yazı yazmış. çok duygulandım erenim benim çok hassastır bana karşı.
bugünde okula göndermicem aşkımı hasta dünden beri öksürüyo burnu tıkanmış.
evde dinlensin bugün.

geçmiş olsun canımm erene güzel bi çorba yapp tavuk sulu bol limonlu şehriye iyi gelir hasta çorbas derim ben benimkide anaokulunda kesiyo biçiyo yapıştırıyo bana kartlar yapıyo getiriyo gerçi pek bişeye benzemiyo şu anda yazması yok karalıyo işte ama beni düşünüyo genede kuzum

geçmiş olsun canımm erene güzel bi çorba yapp tavuk sulu bol limonlu şehriye iyi gelir hasta çorbas derim ben benimkide anaokulunda kesiyo biçiyo yapıştırıyo bana kartlar yapıyo getiriyo gerçi pek bişeye benzemiyo şu anda yazması yok karalıyo işte ama beni düşünüyo genede kuzum

allahim nekadar özeniyorum siz böyle yazdiginiz zaman :nazar::nazar::nazar:

bence denemeye deger erkende olsa bir test yap, bakarsin cikar ve esine cok güzel bir dogum günü hediyesi verirsin

evet ama bilmiyorumki adet olcakmışım gibi bir his var icimde yapsamda cıkmıycak gibi geliyo sabah yapınca daha iyi sonuc veriyomuş bugun olmassam yarın sabah yaparım belki canım

evet ama bilmiyorumki adet olcakmışım gibi bir his var icimde yapsamda cıkmıycak gibi geliyo sabah yapınca daha iyi sonuc veriyomuş bugun olmassam yarın sabah yaparım belki canım

normal sartlarda adetinin birkac gün gecmesini bekle derdim. Ancak burda esine dogum gününde süpriz yapabilme ihtimalin oldugu icin dene. Istersen cok umutlanmadan dene ama sansini dene en azindan.

Ya cikarsa?aklinialirimsmile

allahim nekadar özeniyorum siz böyle yazdiginiz zaman :nazar::nazar::nazar:

ay canım en kısa zamanda seninde bebişin gelicektir ilk bebiş benim acemiliğimdi aslında ne gün saydım ne adet hesapladım ne yumurtlama günü korunmayı bıraktım hiç takmadımda 2 ay sonra günüm geçti testide 10 gün sonra yaptım okadar rahattım bu hamişliğimde 4 gün varken adete yapmıştımm aslında en doğrusu rahat olmak ama nerdee

sağol pelincim opuyorumnanaktan
hamileysen çıkar biliyosun.ben son hamileliğimde günüme 5gün varken yapmıştım çıktı.
hadi sende yap kaydirigubbakcemile5

yapmak istiyorum azizecim ama sabah yapınca daha iyi sonuc veriyomuş bugun adet olmassam yarın sabah yaparım cünkü adet olcakmışım gibi geliyo bana canım:ecrin_bebek:

Back
X