• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

saol canım ama ne bileyim bu ay hiçç ümidim yok..o kadarda çalışmıştık..yogun argın işten gel,ödev gibi ders çalış sabahlara kadar:roflol:hepsi boşamı getti şimdi..:roflol:

bende sankı korunmayı bırakınca hemen hhamıle olcakmısım gıbı sımdı erken sımdı erken dıe bekledım bılsem beklermıydım onceden baslardım calısmalara ... tembel ogrencı bende son dakıkaya bırakırlarya... sonra yetısmezzz eyvahedigeldismile

saol canım ama ne bileyim bu ay hiçç ümidim yok..o kadarda çalışmıştık..yogun argın işten gel,ödev gibi ders çalış sabahlara kadar:roflol:hepsi boşamı getti şimdi..:roflol:

alışştırma olmuş cnım ısınma çalışmaları:roflol:

slm kızlar hakkımızda neyin hayırlı olacağını bilemiyoruz bazen, erencim hiç şikayet etme yakında geçecek inş yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki birde bunlar dert mi ben ilk hamileliğimi öyle zor geçirdim ki elbette daha da zor durumda olanlar var Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,biraz sabır, geçecek Allahın izni ile, vesselam..

slm kızlar hakkımızda neyin hayırlı olacağını bilemiyoruz bazen, erencim hiç şikayet etme yakında geçecek inş yerinde olmak isteyen o kadar çok kişi var ki birde bunlar dert mi ben ilk hamileliğimi öyle zor geçirdim ki elbette daha da zor durumda olanlar var Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,biraz sabır, geçecek Allahın izni ile, vesselam..

hoşgeldin cnmmm nasılsınn?

nazo bısı sorcam hanı dedın ya musaıt oldugumda bakcam dıe hala aynı seyı mı dusunuosun benım hakkımda bu ay yokmu dıosun ?

slm.canım..nasıl daha iyisin artık di mi?olumunekankayizsmile

ya aslında ben bu ay hamiş kalmak istemiyodum zati.çin takvimine göre kız oluyo...ben erkekkk istiyom..mayıs olsun onda oğlan gözüküyoo:roflol:

Back
X