• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

diloşum valla neden böle oldum bilmiyom yaa...
aslında çok ümitlenmemek gerek olmayada bilir.
ALLAH BıLıR. HAYIRLISINI ıSTERıM ZATEN HAYIRSIZSA HıÇ OLMASIN.

canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaa....
ufffffffffffffff şu 1hafta nasıl geççek yaaaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-

Geçer şekerim hele nazo varken, okudun mu bana ikizlerin olcek dedi ya bende uçuyom havalarda şimdi, hemen hayal kurmaya başladım bari bi kız bi erkek olsa ne güzel olur bile dedim ya

geçer şekerim hele nazo varken, okudun mu bana ikizlerin olcek dedi ya bende uçuyom havalarda şimdi, hemen hayal kurmaya başladım bari bi kız bi erkek olsa ne güzel olur bile dedim ya

inşallah canmm yaa...
Hepimiz için allahım hayırlısını versin.

meraba kızlar
ben de sürekli burayı takip ediyorum.. ama genelde okuyucu olarak... yazdıklarınızı okumaya anca yetişiyorum... hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımıza...
benim tarih 19 nisan, ama bi iki gün oynayabilir diye bekliyorum hala...opuyorumnanaktan

ÖYLE VALLA...
NE SABIRSIZIM YAAA...KIZIYOM KENDİME DELİMİYİM NEYİM sempatiksalakcinni
SANKİ HEMEN OLCAM GİBİ...:umursamaz: OLMAYADA BİLİR.

canım senin umudunu kırmayalım tabikide bu ay olabilir ama her şeyin hayırlısı olmazsada üzülme önümüzdeki aylarda olur Şeniz

selam kızlar

sibellllllllll çok sevindim canım tebriklerr
selm canmm...
iyi diyelim iyi olalım kustum gene ya geçmedi bi türlüü hamişliğin tadına varamadım bu sıkıntılar yüzünden :((sen nasılsın canımm

aaa tatlım senin hiç yoktu kusmalar...
Geç başladı erhalde. Geçer canmm kendine dikkat et.
Bende beklemedeyim canmm...

iyi diyelim iyi olalım kustum gene ya geçmedi bi türlüü hamişliğin tadına varamadım bu sıkıntılar yüzünden :((sen nasılsın canımm

hayırdır sezencim ne sıkıntısı alsanaalsanasmile
canım boşver derdi tasayı hamileliğin tadını çıkar bol bol zemuszemus:hulya::kahve:

selm canmm...

aaa tatlım senin hiç yoktu kusmalar...
Geç başladı erhalde. Geçer canmm kendine dikkat et.
Bende beklemedeyim canmm...

ilk zamanlar yoktu ama 2 haftadır var hergün değil ama gün aşırı yokluyoo bide midem çok rahatsız ya sabah yediğim kahvaltı bütün gün karnımda geziniyo sanki midem hazmetmeyi unuttu bütün gün tutuyo sonra kusuyorum nasıl iş bende anlamadımm

hayırdır sezencim ne sıkıntısı alsanaalsanasmile
canım boşver derdi tasayı hamileliğin tadını çıkar bol bol zemuszemus:hulya::kahve:

ya gülüm midem çok kötüü yanıyo bulanıyoo yemek yemeye korkar oldumm ben oğlumda hiç bu kadar olmamıştımm akşam 9 da bitkisel hayata giriyorum resmen yerimden kalkamıyorum ağırlık çöküyoo uyukluyorumm

Back
X