• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ya gülüm midem çok kötüü yanıyo bulanıyoo yemek yemeye korkar oldumm ben oğlumda hiç bu kadar olmamıştımm akşam 9 da bitkisel hayata giriyorum resmen yerimden kalkamıyorum ağırlık çöküyoo uyukluyorumm

KIZIN GELİYO SEZENİM :ecrin_bebek: ALLAHIN İZNİNLE.

DEVAN CANMM :kedi: 1HAFTA DAHA OLSUNDA HELE...
SONRA BEKLİCEM GÜNÜMÜ...ALLAHIN İZNİNLE.
GEÇEN GECE BENDEN PEMBE Bİ AKINTI GELDİ CANMM YAA SONRADA OLMADI BİDAHA.

pembe akıntımı hayırdır inş..yerleşme olmasın diycem ama erken dimi yerleşmeyede bilmiyorumkismile

ya gülüm midem çok kötüü yanıyo bulanıyoo yemek yemeye korkar oldumm ben oğlumda hiç bu kadar olmamıştımm akşam 9 da bitkisel hayata giriyorum resmen yerimden kalkamıyorum ağırlık çöküyoo uyukluyorumm

canım ya geçer inşallah
allah şifa versin :teselli:

sezenim okudum canım...gecer sabret biraz emi.sabahları aç karna çubuk kraker ye..yağlı yeme,kızartma yeme,baklagil az ye,kuru meyve yemiş falan ye sık sık..az ama sık sık ye güzelim..

sezenim okudum canım...gecer sabret biraz emi.sabahları aç karna çubuk kraker ye..yağlı yeme,kızartma yeme,baklagil az ye,kuru meyve yemiş falan ye sık sık..az ama sık sık ye güzelim..

kötü ya hamişlikten zevk almadım desem yeridir bulantı yanma yüzünden sen nasılsın canımmm

sezenim be...benim halim nolcak böle...avatarımdaki karının bile günü yanaştı,doğuracak ben daha hamiş olamadım.6 günüm kaldı emme..göğüslerin şişinden başka bişey yok..o adettede oluyodu zati..yine olmadı herhal...

sezenim be...benim halim nolcak böle...avatarımdaki karının bile günü yanaştı,doğuracak ben daha hamiş olamadım.6 günüm kaldı emme..göğüslerin şişinden başka bişey yok..o adettede oluyodu zati..yine olmadı herhal...

o kadar dualar ediyoruz birbirimize olucak kuşum ya sabır biraz senin bebiş oluyo o kesin peki geçmi hamiş kalıyodun daha öncede belirti arama benim hiç belirtim yoktu adet zamanı test yaptım pozitif çıktı belkimde hamişsindir kıss

o kadar dualar ediyoruz birbirimize olucak kuşum ya sabır biraz senin bebiş oluyo o kesin peki geçmi hamiş kalıyodun daha öncede belirti arama benim hiç belirtim yoktu adet zamanı test yaptım pozitif çıktı belkimde hamişsindir kıss

bilmemm..daha önce kolay kalmıştım..ama 1 ay arayla bi kimyasal yaşadım.birde 5 haftalık düşük oldu.zaten pozitif çıksada sevinemiycem heralde,düşükten sonra korkuyorum..hayırlısı Allahtan artık..:Saruboceq:

bilmemm..daha önce kolay kalmıştım..ama 1 ay arayla bi kimyasal yaşadım.birde 5 haftalık düşük oldu.zaten pozitif çıksada sevinemiycem heralde,düşükten sonra korkuyorum..hayırlısı Allahtan artık..:Saruboceq:

benimde bundan önce 7 haftalık var cnmmm bendede o korku hala varr seni çok iyi anlıyorum ama düşük arkası rahim temizleniyomuşş daha sağlıklı hamişlik oluyomuş seninde öyle olucak

nazommmmm umıt kaybetmek yokkkkk ... askolsun sende boyle yaparsann

saol canım ama ne bileyim bu ay hiçç ümidim yok..o kadarda çalışmıştık..yogun argın işten gel,ödev gibi ders çalış sabahlara kadar:roflol:hepsi boşamı getti şimdi..:roflol:

Back
X