mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

dilek bak ayın 14.de 3 işi saymışım hamiş..1 oldu...bebikim de olursa...ondan yok mu haber?kaydirigubbakcemile2

Canım BEBİKİM den haber yok daha ama oda bizi ilk baştan çatlatıp sonra hamileyim diyecek sanırım...
EREN SEZEN ede demişin sen bu ay hamilesin diye hamile çıkmış...

........................................................................................................................

Ama baksana kızcağız hiç bişey demiyor ya morelim bozuldu valla

bu ay yok canım...test yap negatif çıkar...ama üzülme sülalende ikiz var mı kız..sende ikiz gebelik görüyorum...ama senin gebe kalabilmen için dr gidip kısa bir tedavin olacak..çok değil 3-4 ay sonra annesinalkisalkisalkis

ooo hemde iki tane birden :sm_cool:

Var canım babaannemin ikizi varmış, kız ne tedavisi ben zaten Hazirana kadar olmazsa bi doktora görüneyim diyorum beklemeyeyim daha fazla. 3-4 ay da bişi değl hani ay çok heyecanlandım ağzından bal damlıyor cnm...

acaba tedavi yüzünden mi ikiz olacak kız, yada tamamen doğal yollardan mı ayyyyyyyy nasıl sevindim anlatamam

işten atılmazsam iyi walla...bi size bi işe bi faturalara ayyyy yetişemiyommmmsempatiksalakcinni

kızlar azcıkın bana müsade şu işleri bi yoluna koyam..yığıldılar walla...sizi seviyorummŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…