mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Canım bu adetten önce adete yakın birkaç damla gelen kahverengi akıntıları yerleşme olarak söylüyorlar...Seninde sonradan bir kanaman olmaış okadada kesilmiş...İnşallah dediğimiz gibidir canım...Adet gününe kadar bekle canım sonrada gelmezse testini yaparsın...

ınsallah oyledır sımdıye kadar bole hıc olmuodu umutlanmak ıstıyorum. kendımı kaptırmak ta ıstemıyorum. sızler ne dıosunuz dıe sormak ıstedım cok teskkurler ... ınsallah hepımız sıbelın pesınden gıderız ...

hıımmm..3 tane ihtimal var:
1-test yaptın mı hamiş olabilirsin.
2-çok yakında adet olabilirsin.bazı kadınlarda bazı dönemler adet olmadan 1-2 önce böyle nişane denen kanamalar görülebilir.
3-kist olmuş olabilir.

yapmam gereken önce test yap..negatif çıkarsa,2 gün daha bekle kanaman gelmezse hemen dr.git canım.a.s

Canım benim düşüncem böyle...Yani okuduklarımdanda hep böyle yazıyordu...Yinede en doğrusu adet gününü beklemek...Yalnız adetlerin şaşmazsa düzenliyse 1-2 gün kalada yapabilirsin testini...

anaaaa..ben cevap yetiştirirken biri daha hamiş kalmış...bu ay bizim hatunlar kocalarını uyutmamış..belli oldu...tebrikler arkadaşım..

yarın sabah test yapıcam ınsallah posıtıf cıkar ... cıkmazsa artık bende dedıklerını dıkakte alcam sagol canımmm..

:ecrin_bebek:

Canım benim düşüncem böyle...Yani okuduklarımdanda hep böyle yazıyordu...Yinede en doğrusu adet gününü beklemek...Yalnız adetlerin şaşmazsa düzenliyse 1-2 gün kalada yapabilirsin testini...

ya fıstık benım adet hep duzenlıydı ne zaman korunmayı bıraktık cortladı benım duzen. normalde son 3 ayın adetıne goree hesaplayınca 22nısan adet gunum benıım lıstede 21 yazıo ılkınde yanlıs hesaplamısım.o bakımdan beklemekten baska yapcak bısı yok allah hepımızıe hayırlısını versın ınsallah

Allah tan hayırlısını dilemek gerekli canım...Eğer zaman bu zamansa konmuştur meleğin göbeğine...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…