mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hımmmmmmmmm. gerçkten bu azimle sen bebişi kaprsın. topiği açmışsın. tickeri yapmışsın. ohhhhhh şimdi sıra bebişte.

kısme canmm ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN :Saruboceq:
adetime 10 gün var daha eyvahedigeldismile merakla bekliyom sempatiksalakcinni

ayyy dilek..dilimde tüy bitti güzelim..en son gördüğün adet...görp göreceğin en son adetti..en azından 9 ay göremiycen....delirtme beni hamiş olcan bu ay kesin...klava:

vesadem seni haziran ayında hamiş gördüm...azize mayısta..kendimi göremedim bi türlü henüz...bilmiyorumkismile

ayyy dilek..dilimde tüy bitti güzelim..en son gördüğün adet...görp göreceğin en son adetti..en azından 9 ay göremiycen....delirtme beni hamiş olcan bu ay kesin...klava:
Sana bunu söyletmek seni deli etmek hoşuma gidiyor kız...kaydirigubbakcemile3Nezaman hamiş kalacam ozaman susacam artık...opuyorumnanaktan
gördüm sonunda nazancım..malesef bu ay ne sen ne ben ne de azize bizden hamiş çıkmıyo...mayısa kaldık gülüm...sositososito

:Saruboceq:Böyle bişey olmasın hamiş kalsınlar...

ya sibelll..kocana nasıl verdin müjdeyi de bakalım...yoksa test yaparken başındamıydı...

Tekrar yazarmısın canım...

tabıkı anlatıyorum benım gunum 21-22 sı ayın 17 yanı cuma gunu bır akıntı oldu kahverengı-pembe boyle adet olcakmıs gıbı sonra bende uzuldum adet olcam dıe ama gerısı gelmedı cumadan berı ses yok ? sasırdım ne dıosunuz yorumlarınızı alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…