hımmmmmmmmm. gerçkten bu azimle sen bebişi kaprsın. topiği açmışsın. tickeri yapmışsın. ohhhhhh şimdi sıra bebişte.
Bu sabah bende eşimi kapıda karşılarken gerineyip dedim ama nerde sağ kasığıma bir ağrı girdi öyle kaldım...Tabikide eşim kızdı hemen...Ben sana ne diyorum uzanmak gerinmek ağır kaldırmak yok...
Kız bende hamiş kalacakmıyım sence...
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ermişliğin bi beni bide azizeyi sökmüyo neden yaaaaaaaa boshayallersmile
Sana bunu söyletmek seni deli etmek hoşuma gidiyor kız...kaydirigubbakcemile3Nezaman hamiş kalacam ozaman susacam artık...opuyorumnanaktanayyy dilek..dilimde tüy bitti güzelim..en son gördüğün adet...görp göreceğin en son adetti..en azından 9 ay göremiycen....delirtme beni hamiş olcan bu ay kesin...klava:
gördüm sonunda nazancım..malesef bu ay ne sen ne ben ne de azize bizden hamiş çıkmıyo...mayısa kaldık gülüm...sositososito
nazom ya dilinden bal damlıyo bizide sevindir artık ya olumunekankayizsmile
vesadem seni haziran ayında hamiş gördüm...azize mayısta..kendimi göremedim bi türlü henüz...bilmiyorumkismile
vesadem seni haziran ayında hamiş gördüm...azize mayısta..kendimi göremedim bi türlü henüz...bilmiyorumkismile
ya sibelll..kocana nasıl verdin müjdeyi de bakalım...yoksa test yaparken başındamıydı...
oh be kalabalıklastı nıhayet kızlar benım durumumu okudunuz mu ? hala hasta olmadım sızce olucakmıyım?
aboww deme gıııı senağlama
kız nazan...üzülme sakın...geç olsun güç olmasın...hem oğluşun olacak...azizeninde...:roflol:
Tekrar yazarmısın canım...
anam ne üzülüyon hazirana şurda 2 ay var kızz hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?