mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ne kahvaltısı...tembel karı..akşam oldu..kaldır poponuuuuuu:mymeka:
Ne yapayım kız...Bulmuşum koçişimi yattık öğlene kadar...Zaten yarın akşamdan sonra 1 hafta yok gece vardiyasına geçiyor...
welkome diloş kızzz kocişle kalkamadınızmı yataktan amma kayif :jeyyar:
Hiç sorma yatak keyfi bambaşka...
dün arakadaşın birinin verdiği bi tarif vardı ya..aklinialirimsmileonu uyguladılarsa..delikafaduldenkalkamaz yerindennn:roflol:
Yok kız akşam çalışma olmadı...Boş gecemizdeydik...Bu akşam kısmetse...kaydirigubbakcemile3
kııız :roflol: doğrumu dilooooşş delikafadulden
kaydirigubbakcemile3:kedi:
selam kızlar aman bitane sapık çocukmudur nedir gerekli yerlere yazdık gelirsede hiç umursamayın dikkat edin seniseviyorumbitanem nickli biri dikkat edin
Kız bu nickle giren bebeğimide kaybettim diye dolaşıyordu...Terbiyesiz...
ya benim adaşın sesi niye çıkmıyo..görüntü var ses yok...welcomda bi kahvaltı etcem dedi gelemedi gitti...
Kız kahvaltı yaptık etrafı toparladım benimkinin annesine gittik zaten ben iş yaparken benimki kapamış sayfayı...

selam
azize cnm benim bugün günüm daha olmadım bakalım hayırlısı
bekliyorum yarında olmazsam pazartesi kan testi yaptırcam inş

gelsin bebişlerrr....

selam
azize cnm benim bugün günüm daha olmadım bakalım hayırlısı
bekliyorum yarında olmazsam pazartesi kan testi yaptırcam inş

hayırlısı olsun canmm...
yarın bile evde idrar testi yapsan çıkar...eğer hamilelik varsa.

kızlar ben bi halsizim bi kötüyüm anlatamam. sürekli yatayım istiyom. doktorda dediki sola yatıcaksın genelde bebeğin kan akışı daha iyi oluyomuş. sol tarafım tutuldu ( bu hep böylemi olucak?

6+4 teyiz canım. kusmalarım falan başlamadı daha ama öğürmelerim var sadece. ama çok bitkinim hasta hissediyom kendimi.

hımm olabilir böyle bitkinlikler bol bol yat dinlen,inş. ilerde kendini daha iyi hissedersin,
dr gittin mi ona da sorarsın inş

gittim canım olur dedi ama nebileyim işte..... pimpirikleniyorum biraz. ilk gebeliğim hiç olmayan şeyler olunca insan kendini kötü hissediyo.... geçer inşallah. 9 ay böyle olmasını düşünemiyorum

mrb arkadaşlar adetim 3 gün geçti hamile olanlara sormak istiyorum afedersiniz ama geğirti oldu mu midem az bulanıyo ama geğirti var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…