mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

benim günüme 1 hafta kalaa yorgunlukk çok oluyorduu iş yaparkenn nefes nefese kalıyordumm acaba olabilirmii demiştimm öylede oldu

yok be karabiberim...tam tersi..kendimi enerji içeçeği içmiş gibi hissediyom..ama akşamları yemeği yiyorum ya dizimin sonunu zor getiriyorum..küt uykuya canım ya..bilmiyom gari...bekliyom bakalım..bilmiyorumkismile

ayyy...ne sıkıcam canımı...burası nezih bir yer...ne cesaret girmiş...birde canımın sıkıldığı nokta ne biliyo musun..bizimde çocuklarımız var,seninde olcak mutlaka..etrafta bunlardan o kadar çoğaldı ki..dünyanın gidişatından endişe etmeye başladım..insanlar ruh sağlığını,değerlerini,saygılarını kaybediyo..aslında böle bi dünyaya çocuk getirmek ve onu adam gibi yetiştirebilmek mucize oldu artık....a.s

çok haklısın canım allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

bi problem yoktur demüüü kız keyfim kaçtuuu şincik eşime dersem kıyameti koparır zati hapı iç iç diye tutturmuştu ben içmedim

aman bende kuduz gibiyim ne yaptığım belli değil kistim duruyodur demüüüüüüü o patlasa çok ağrım olur demüü

aman bende kuduz gibiyim ne yaptığım belli değil kistim duruyodur demüüüüüüü o patlasa çok ağrım olur demüü

benim ki patlamıştı...ağrı mağrı yapmadı...ama pelte pelte kan akmıştı...çokkkkkkk..cinsini sölemişmiydi kistin? kistin patlamadı gülüm..benim dediğim gibi oldu..hormonların alevlendi.o da ara kanama yaptı..soğan kürü menapoza giren kadınlara bile adet gördürüyo..düşün artık..sen gencecik..yumurtlayan bi kadınsın..hiç gerek yoktu.d.kontrol ilacına başla bence bitanem..a.s

hemorajik kist dedi canım yumoş içine kanama yapmış dedi bugünü bi haftasonunu atlatayım olmazsa başka bi doktora gidip tekrar hapa başlıyacağım

hemorajik kist dedi canım yumoş içine kanama yapmış dedi bugünü bi haftasonunu atlatayım olmazsa başka bi doktora gidip tekrar hapa başlıyacağım

hıımmm.bişey olmaz korkma..benimki çukulata kistiydi..en tehlikelisi yani..sen ara kanama geçiriyosun adet değil..geçer ..korkma sakın.Şeniz

son 4 aydır böyle zaten canım 20 gün 35 gün 18 gün 38 gün bu ayda 11 günde geldi

nazoooooo dur 2 dk ben dün gece kocam çok sigara içiyo diye paketindedki tüm sigaraları ikiye kırdım güzelce yerleştirdim tekrar ne kaa rahatladım anlatamam

nazoooooo dur 2 dk ben dün gece kocam çok sigara içiyo diye paketindedki tüm sigaraları ikiye kırdım güzelce yerleştirdim tekrar ne kaa rahatladım anlatamam

iyiki senin kocan değilim....:oklava::mymeka:kaydirigubbakcemile..bi paket sigara kaç para sen biliyon muuuu????:roflol:

ya benim adaşın sesi niye çıkmıyo..görüntü var ses yok...welcomda bi kahvaltı etcem dedi gelemedi gitti...

ayyy nezaman gelsem herkes gitmiş oluyor:) bi ben oluyorum olmazki ama herkes nette bulunduğu zamanı söylesin bende ona göre girmeye çalışıyım konuşacak insan arıyor insan kimse yok sıkıldım kendi kendime konuşmaya deli gibi :))

Back
X