benim günüme 1 hafta kalaa yorgunlukk çok oluyorduu iş yaparkenn nefes nefese kalıyordumm acaba olabilirmii demiştimm öylede oldu
kızlar bençıkıyom...hoşçakalın...
ayyy...ne sıkıcam canımı...burası nezih bir yer...ne cesaret girmiş...birde canımın sıkıldığı nokta ne biliyo musun..bizimde çocuklarımız var,seninde olcak mutlaka..etrafta bunlardan o kadar çoğaldı ki..dünyanın gidişatından endişe etmeye başladım..insanlar ruh sağlığını,değerlerini,saygılarını kaybediyo..aslında böle bi dünyaya çocuk getirmek ve onu adam gibi yetiştirebilmek mucize oldu artık....a.s
kızlar az önce wcye gittiğimde adet olmuş alabilirmiyim ya soğan kürü adet yapmış olabilirmi
aman bende kuduz gibiyim ne yaptığım belli değil kistim duruyodur demüüüüüüü o patlasa çok ağrım olur demüü
hemorajik kist dedi canım yumoş içine kanama yapmış dedi bugünü bi haftasonunu atlatayım olmazsa başka bi doktora gidip tekrar hapa başlıyacağım
nazoooooo dur 2 dk ben dün gece kocam çok sigara içiyo diye paketindedki tüm sigaraları ikiye kırdım güzelce yerleştirdim tekrar ne kaa rahatladım anlatamam
iyiki senin kocan değilim....klava::mymeka:kaydirigubbakcemile..bi paket sigara kaç para sen biliyon muuuu????:roflol:
özel msajlarımı şimdi gördüm..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?