mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

inş.güzel haberler verir ya inş.
bende bugün evdeyim iyice öksürük tavan yaptı faranjit bronşite çevirmez inş.2 hafta oldu gribim

kızlar bu sapık bencede bi çocuk..muhtemelen öğrenci..çünkü dediği gibi bi okul ve aynı isimde bir müdür var.ankara yenimahallede..aklınca hocalarından intikam almak istiyen bir ruh hastası...yazık..o nada..anne ve babasınada..isterseniz biri okula tel açıp durumu sölesin..0 312 235 36 55..okul yönetimide duruma el koysun..böle hasta ruhlar,başka şeylerde yapabilir di mi?:olmaz:

...................................................................................

inş.güzel haberler verir ya inş.
bende bugün evdeyim iyice öksürük tavan yaptı faranjit bronşite çevirmez inş.2 hafta oldu gribim

sendede ne grip varmış be hatun..bak kendine biraz..cıbıl cıbıl gezme..hava tam mevsim değişimi dikkat et..gülümmmŞeniz

belli canım ne olduğu boşver boşuna yazıpta onunla ilgili bişi canınızı sıkmayın olumunekankayizsmile

kızlar geçen rüyamda sibel tel açıyo adet oldum diye..takvime bakıyom ayın 17.siydi..sibelede anlattım ama inşallah tersi çıkar..

belli canım ne olduğu boşver boşuna yazıpta onunla ilgili bişi canınızı sıkmayın olumunekankayizsmile

ayyy...ne sıkıcam canımı...burası nezih bir yer...ne cesaret girmiş...birde canımın sıkıldığı nokta ne biliyo musun..bizimde çocuklarımız var,seninde olcak mutlaka..etrafta bunlardan o kadar çoğaldı ki..dünyanın gidişatından endişe etmeye başladım..insanlar ruh sağlığını,değerlerini,saygılarını kaybediyo..aslında böle bi dünyaya çocuk getirmek ve onu adam gibi yetiştirebilmek mucize oldu artık....a.s

dilekcim ya..benim 8 günüm kaldı ama hiç bi belirti yok..hala şansım var mı dersin..senin gününden önce farklı bi belirtin oldumu,hamiş kaldığını anladın mı yani?:çok üzgünüm:

benim günüme 1 hafta kalaa yorgunlukk çok oluyorduu iş yaparkenn nefes nefese kalıyordumm acaba olabilirmii demiştimm öylede oldu

kızlar az önce wcye gittiğimde adet olmuş alabilirmiyim ya soğan kürü adet yapmış olabilirmi

Back
X