mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ee artık yepyeni topikimiz varrrrrrrrr :lepi: yeni aylara hazırlanıyoz :jeyyar:
eskiyi bitirdik artık :lepi:
benimde annem kırklarelinde aslında yakın ama herzaman gidemıyorum iş güç. ay bak bı fena oldummafoldumben
benim babamda kırklarelili canmm...bugün babaneme gidiyolar...
beni de ekleyin listeye, adet tarihim 20 mart...insallah bu ay olur

eklerim canmm hoşgeldin yerimseniben

kizlar insallah bu ay ugurlu gelir bize...insallah cok hamisimiz olur...hadi bakalim:))))

inşalah.. şimdi 38 bedenim inşallah 4 ay sonra 42 beden olurum tabi hamiş olarak öbürtürlü istemem kaydirigubbakcemile3

ah kuzum benim kıyamam..bende senin gibiyim..taa 14 saatlik yol var anacığımla aramda..bende çok özlüyorum..hele birde insan,anne olduğunda daha iyi anlıyo anacığının kıymetini.opuyorumnanaktan

kader işte canım sağlıklı olsunlarda uzak olsunlar napalım boshayallersmile

gelsin bebişlerimizzzzzzzzz :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

azize 1 ve eren sezen sizin eşlerinizin adı aynımı dikkatimi çekti de kaydirigubbakcemile3

Allah hasret vermesin ama bende gurbetteyim( hemde gurbetten gurbete derler ya öyle...bilmedigim bir ülkeye gelin geldim, dilini ögrendim, sizler Türkiye desniz ve dilini herseyini biliyorsunuz......Allah'a sükür cok cok mutluyum...ana babadan uzaktayiz ama düsünmemeliyiz demi:)))) düsününce olmuyor...birde söyle düsünün kizlar, ya annenizin babanizin yaninda yakininda olsaydiniz ama mutsuz olsaydiniz esinizle o zaman nolurdu??!!! mutluluk huzur cok önemli...Allah saglik sihhat versin yeter ki

amin canımm aminn..doğru diyosun tatlım bide mutsuz olunca hiç çekilmezdi bu gurbet..
şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…