- 17 Şubat 2009
- 433
- 195
- 303
ben ekliyom canmm senide eklerim tabi yerimseniben hoşgeldin aramıza a.s.
canım benim teşekkür ettim a.s. hoşbuldum buarada :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ekliyom canmm senide eklerim tabi yerimseniben hoşgeldin aramıza a.s.
aynen bende severim o şarkıyı lavinyaevet canım ferdun düzağaçın lavinya , benim çok sevdiğim bir şarkısı :dance:
canım senin kaç çocuk varrrray ınsallah bır ebbek olsun delırcem valla heycandan kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinni
gel cnmm hoşgeldinnselam opuyorumnanaktan
listeye benide ekleyin 15 mart :kedi:
inş.kuzum ya farklı bi duygu anlatılmaz yaşayan bilir ancak allahım hepinize tez zamanda yaşatsın canlarımmay ınsallah bır ebbek olsun delırcem valla heycandan kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinni
evet canım seninki uzakmış gurbete gelinmi geldin?
selam opuyorumnanaktan
listeye benide ekleyin 15 mart :kedi:
listemiz doluyo gittikçe ne güzellhoşgeldin canmm...eklerim tabi yerimseniben
hoşgeldin canmm...eklerim tabi yerimseniben
gel cnmm hoşgeldinn
burdayız kuzumm yeni topic yaptıkklann bende sizi arıyom..bilmiyorumkismile.uyanayımda balığa gidelim barikaydirigubbakcemile3millet yeni topik açmış..57 sayfa yapmış..oh ohh..hadi yeni ayımız,yeni topimiz,yeni hamişimiz...hepsi hayırlı olsun..
:lepi: :lepi: olumunekankayizsmilelistemiz doluyo gittikçe ne güzell
hoşbuldum opuyorumnanaktan
inş hamilelerin listeside böyle hızlı dolar :Saruboceq:
hoşgeldin cnmmbeni de ekleyin listeye, adet tarihim 20 mart...insallah bu ay olur
ay dur fena olma gülümm istanbulun neresindesinn?benimde annem kırklarelinde aslında yakın ama herzaman gidemıyorum iş güç. ay bak bı fena oldummafoldumben
benimde annem kırklarelinde aslında yakın ama herzaman gidemıyorum iş güç. ay bak bı fena oldummafoldumben
evet canımm gelin geldim
1 ay öncede ankaradan iskenderuna 2 yıllığına geçici görevle geldik dahada uzaklaştım yanii:gitme:
uzak olunca sağlıklı olduklarını bilmek yetiyo insana idare ediyoruz işte