• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

lann bende sizi arıyom..bilmiyorumkismile.uyanayımda balığa gidelim barikaydirigubbakcemile3millet yeni topik açmış..57 sayfa yapmış..oh ohh..hadi yeni ayımız,yeni topimiz,yeni hamişimiz...hepsi hayırlı olsun..

lann bende sizi arıyom..bilmiyorumkismile.uyanayımda balığa gidelim barikaydirigubbakcemile3millet yeni topik açmış..57 sayfa yapmış..oh ohh..hadi yeni ayımız,yeni topimiz,yeni hamişimiz...hepsi hayırlı olsun..
burdayız kuzumm yeni topic yaptıkk

benimde annem kırklarelinde aslında yakın ama herzaman gidemıyorum iş güç. ay bak bı fena oldummafoldumben

kizlar insallah bu ay ugurlu gelir bize...insallah cok hamisimiz olur...hadi bakalim:))))

evet canımm gelin geldim
1 ay öncede ankaradan iskenderuna 2 yıllığına geçici görevle geldik dahada uzaklaştım yanii:gitme:
uzak olunca sağlıklı olduklarını bilmek yetiyo insana idare ediyoruz işte

ah kuzum benim kıyamam..bende senin gibiyim..taa 14 saatlik yol var anacığımla aramda..bende çok özlüyorum..hele birde insan,anne olduğunda daha iyi anlıyo anacığının kıymetini.opuyorumnanaktan

Back