seninki gelmez benimkide bitmez :)) 11 gün oldu bugün kahve lekeler devam ediyoakannehir
ayy şu kahve rengiler varya beni mahfettiler...hamileyken 3ay hep geldiler sonunda bebeğimide alıp gittiler mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki gelmez benimkide bitmez :)) 11 gün oldu bugün kahve lekeler devam ediyoakannehir
benim him gelmemişti bi gece geldi oda bebiş gitmiştizatenayy şu kahve rengiler varya beni mahfettiler...hamileyken 3ay hep geldiler sonunda bebeğimide alıp gittiler mafoldumben
aaaa akvaryuma çok giderim kızz...anneme gidince kardeşlerimle gideriz.
sağol canım darısı sizlerin başına ben 4 gün vardı merekımdan erken test yaptım öğrendim cnm
evet canım seninki uzakmış gurbete gelinmi geldin?sizler aynı şehirlerdesiniz birbirine uzak mesafedede olsa...
benim anacım taa trabzonda mafoldumben..yine geldi aklımaa mafoldumben
adetin gecikirmiydi daha öncede cnmmbende adetım gelmeden baktım cıkmadı adetım 4 gun gectı gene yaptım cıkmadı sımdı 6 gunumdeyım test yapmakdan yoruldum
ayy şu kahve rengiler varya beni mahfettiler...hamileyken 3ay hep geldiler sonunda bebeğimide alıp gittiler mafoldumben
adetin gecikirmiydi daha öncede cnmm
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv:
mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv:
yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
sevimsizim..................9 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
begummmm................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
WELCQME........................5 nisan
evet o pıt pıtlar bendede var sanki saat varmış gibi dimigecen ve ondan oncekı ay duzenlıydı cnm ama ondan once gecıktı 3 ay bakalım hayırlısı ama bu cok garıp o dıger gecıkmlerımde gelecegı bellı edıyordu ama bunda hıc etmıyor suan rahım bolgem pıt pıt atıyo
hele ıdrarım gelsın dahada sıkıstırıo
sizler aynı şehirlerdesiniz birbirine uzak mesafedede olsa...
benim anacım taa trabzonda mafoldumben..yine geldi aklımaa mafoldumben
evet o pıt pıtlar bendede var sanki saat varmış gibi dimi
azize ekliyo cnm adın bana eski bi şarkıyı hatırlattılisteye kim ekliyorsa benide ekleyebilirmi :dance: 25 mart benimde opuyorumnanaktan böyle güzel oluyormuş aynı heycanı ortak paylaşmak çok güzel a.s.
listeye kim ekliyorsa benide ekleyebilirmi :dance: 25 mart benimde opuyorumnanaktan böyle güzel oluyormuş aynı heycanı ortak paylaşmak çok güzel a.s.
valla saat yutmadıysan yanlışlıkla bebiştir inş.canımopuyorumnanaktanEVET CNM HADI SENIN BEBEK BENIM SAATMI BASKA BIRSEYMI BILEMIYECEM ALLAHIM HAYIRLISINI VERSIN :Saruboceq:
azize ekliyo cnm adın bana eski bi şarkıyı hatırlattı
valla saat yutmadıysan yanlışlıkla bebiştir inş.canımopuyorumnanaktan