Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr işlerimi bitirdim...yemeğim pişiyo.
rahatım...
oh ne güzel herkes yemeğini halletmiş gelmiş ben karnıoyarık yaptım puding yaptım pilav ve cacıkta 6 dan sonra yaparımm sen ne yaptın kuşumhoşgeldin sezenim...bende yeni geldim yemek pişiyo bi yandanda sen naptın tatlım?
yerimsenibeniyi yapmışın yerimseniben
oh ne güzel herkes yemeğini halletmiş gelmiş ben karnıoyarık yaptım puding yaptım pilav ve cacıkta 6 dan sonra yaparımm sen ne yaptın kuşum
sağol canım yakın olsaydık beraber yerdik kuşum ya olumunekankayizsmiletest nesonucu ne zaman çıkıcakk bellimiyerimseniben
hımmm çoook severim karnı yarığı afiyet olsun tatlımm ellerine sağlık.
ben biyandanda çamaşır asıyom buçukta ereni almaya gidicem...yarın adetimin son günü sositososito şu tet olayı olmasaydı hemen çalışmalar başlardım :kedi:
doktora nereye gidiyon kuşummslm kızlar benim işim bitti patronda gitti geldim ama 5.30 çıkayım doktora geç kalmıyım
doktora nereye gidiyon kuşumm
sağol canım yakın olsaydık beraber yerdik kuşum ya olumunekankayizsmiletest nesonucu ne zaman çıkıcakk bellimi
hakkında hayırlısı gün aşırı çalışın cnmmkızlarrr bende bu ay hamile kalamak istiyorm adetim pazar bitti umarım hayırlısı olur hepimiz için
kızlarrr bende bu ay hamile kalamak istiyorm adetim pazar bitti umarım hayırlısı olur hepimiz için
kıss işyerin çok uzakta nasıl yetişicennazizemle aynı doktora canım avcılar hospital canım nil hanıma
bu hafta arasalar keşke haftayada yumurtlama günün süperr gelsinn bebişlerrbellideğil tatlım yaa...sanırım mart ortalarına doğru çıkar 1ay sonra demişlerdi...mart 15 gibi tam 1ay oluyo...ama dahada erken çıkabilir demişlerdi...onlar telefon edip haber verceklermiş....eyvahedigeldismile
kıss işyerin çok uzakta nasıl yetişicenn