bende martta hamiş olmak istiyorum idrar testinde çift çizgi görmek istiyorum inşallah olur :teytey:
hoşgeldin canmm yerimseniben inşallah hepimiz mart hamilesi olabiliriz allahın izniyle :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende martta hamiş olmak istiyorum idrar testinde çift çizgi görmek istiyorum inşallah olur :teytey:
hımm bana çok yakınn bizim kapının önünden b.paşa carrefoura servis varr sık sık gideriz biz1saat uzaklıkta canmm bayram paşada...bende herzaman gidemiyom ki erenin okulu var anca hafta sonu oda her hafta gidemiyom tabi...annesi yakın olanlara hep imrenirim böle :çok üzgünüm:
slm canımmslm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman canım boşver otur sen keyfını çıkarzaten içimdende yapmak gelmiyo ani bi kalkış yapınca karnıma sancı giriyoo
zaten içimdende yapmak gelmiyo ani bi kalkış yapınca karnıma sancı giriyoo
zaten içimdende yapmak gelmiyo ani bi kalkış yapınca karnıma sancı giriyoo
slm canımm
slm canımm
slm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
negüzel sen bile daha yakınsın annecime......bilmiyorumkismilehımm bana çok yakınn bizim kapının önünden b.paşa carrefoura servis varr sık sık gideriz biz
slm canmm :hulya:slm fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
forum istanbulada çok gittim orasıda çok güzel olmuş
slm h.g canım
sen adresi ver ben gidiyim anneciğini görmeye bende kızı sayılırımzemuszemusforum istanbula git canım bu tarafa gelince özellklede akvaryuma girr :lepi:negüzel sen bile daha yakınsın annecime......bilmiyorumkismile
slm canmm :hulya:
ben daha gidemedim bileeee ohaoldumsmile
inş.canım belkide göbüşündedir bebişinnaman canım boşver otur sen keyfını çıkar
bende bebeğimi hissetmek istiyorum artıkkkkkkkk:sinifsinif:
sağol canım darısı sizlerin başına ben 4 gün vardı merekımdan erken test yaptım öğrendim cnmhayırlı olsun hamıslıgın cnm
adetın kac gun gectıde ogrendın cnm
hs bulduk tatlıs nbr bugun 6 gunum hala gelen gıden yok gelse kurtulsak:hulya:
sen adresi ver ben gidiyim anneciğini görmeye bende kızı sayılırımzemuszemusforum istanbula git canım bu tarafa gelince özellklede akvaryuma girr :lepi:
Listeye benide ekleyim bnmde 17 mart gerci bu a klomn kullandım ve rahmi inceltmiş ama allhdan mut kesilemz dualrınıza ihtiyacm var