How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hoşbulduk eren sezen

ben pazar günü test yaptım ama sonuç negatif çıktı akşam saatlerinde yapmıştım testi.testin üzerinde sabah saatlerinde yaparsanız sonuç daha net olabilir diyordu ama ben dayanamadım yaptım.Sen ne zaman yapmıştın.

ben 4 gün vardı test yaptım çıktı cnmm sende yarın test yap varsa çıkarr

aslında ben bıraz evvel yaptım test dayanamadım... ama cıkmadısenağlama

adetım yarın ya da obur gun. belırtıler var gıbıydı oyuzden test yapmıstım ama galıba adet belırtısı. ıkısını ayırt etmek zor, ya da gec dollenme oldugu ıcın bellı olmadı... bılemıyorum hala bı umut var mıdır sence...

hoşbulduk eren sezen

ben pazar günü test yaptım ama sonuç negatif çıktı akşam saatlerinde yapmıştım testi.testin üzerinde sabah saatlerinde yaparsanız sonuç daha net olabilir diyordu ama ben dayanamadım yaptım.Sen ne zaman yapmıştın.
canım ben kandilde perş.günü yaptım öğlen aldım eczaneden eve geldim yaptım çift çizgi test 2 tane almıştım inanamadım 1 saat sonra gene yaptım çift çizgi

hoşgeldin cnmm azize gelsin eklersenide inş..gelmez kırmızılar çalışmalar nasıl gidiyoo:kedi:

inş. canım bakalım bugün dr gidicem gene ilaç verecek klomen kullanıyorum geçen ay çalışme pek olmadı gibi birşey misafirlerim vardı hep malum akşamlarda ama bu ay misafir falan kabul etmiyeceğim ve bende kimseye gitmeyeceğim :) inş. bu ay hepimiz müjdeli heberler veririz

aslında ben bıraz evvel yaptım test dayanamadım... ama cıkmadısenağlama

adetım yarın ya da obur gun. belırtıler var gıbıydı oyuzden test yapmıstım ama galıba adet belırtısı. ıkısını ayırt etmek zor, ya da gec dollenme oldugu ıcın bellı olmadı... bılemıyorum hala bı umut var mıdır sence...
var tabi cnm kırmızılar gelene kadar umut varr bendede adet belirtileri vardı hiç farkı yok hamilelik belirtilerinden

h.g aramıza canım inş. olmazsın güzel haberlerini alırız..
benimki adetimin peşine oldu halada bitmedi işte daha öncede hiç karşılaşmamıştım..
bende acemiyim bu konularda canım 1 aydır bebek istiyoruz ilk ay olmadı bu aya hayırlısıyla inş.

saol canım bende bu ay ilk defa denedim yumurtalama günümü hesaplayıp şimdide merakla bekliyorum sonucu eren sezen gibi inş.bizde mutlu haberi alırız yakında :)

inş. canım bakalım bugün dr gidicem gene ilaç verecek klomen kullanıyorum geçen ay çalışme pek olmadı gibi birşey misafirlerim vardı hep malum akşamlarda ama bu ay misafir falan kabul etmiyeceğim ve bende kimseye gitmeyeceğim :) inş. bu ay hepimiz müjdeli heberler veririz
evet bu ay ara ver çocuk daha önemlii kapını kapat herkeze:roflol:

canım ben kandilde perş.günü yaptım öğlen aldım eczaneden eve geldim yaptım çift çizgi test 2 tane almıştım inanamadım 1 saat sonra gene yaptım çift çizgi

Bu akşam bende tekrardan alıyım deniyim o zaman heveslendim şimdi yazdıklarını okuyunca :))

evet bu ay ara ver çocuk daha önemlii kapını kapat herkeze:roflol:

aynen öyle yapıcam bende geliş gidiş yasak bu ak birde eşim vardiyalı çalışıyor ee bende çalışıyorum gündüz evde yokum zaten zor zar birbirimizi görüyoruz birde misafir gelince tam oldu geçen ay artık önümüzdeki maçlara bakıcaz hihoyyyt

saol canım bende bu ay ilk defa denedim yumurtalama günümü hesaplayıp şimdide merakla bekliyorum sonucu eren sezen gibi inş.bizde mutlu haberi alırız yakında :)

inş. canım ben geçen ay yumurtlama günlerimde taşınıyodum hiç bi çalışma yapamamıştık :kedi: olmadıda zaten bakalım herşeyin hayırlısı

aynen öyle yapıcam bende geliş gidiş yasak bu ak birde eşim vardiyalı çalışıyor ee bende çalışıyorum gündüz evde yokum zaten zor zar birbirimizi görüyoruz birde misafir gelince tam oldu geçen ay artık önümüzdeki maçlara bakıcaz hihoyyyt
kapıya tadilattan dolayı kapalıyız yazısı yazzhihoyyyt

sezenimmmmm slm canmm opuyorumnanaktan

nasılsın güzel hamilemmmm yerimseniben

Back