Çok teşekkür ederim. Buradaki herkes de en kısa zamanda bebeğine kavuşur inşallah. Ben hala inanamıyorum.Bir yandanda Birisi arkadaşıma çok sevindim sağlıklı bir hamişlik geçirsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Buradaki herkes de en kısa zamanda bebeğine kavuşur inşallah. Ben hala inanamıyorum.Bir yandanda Birisi arkadaşıma çok sevindim sağlıklı bir hamişlik geçirsin inşallah.
evet canım :) dün öğrendim.birisi naber sen yenimi hamilesin cnm listeden okudum?
evet canım :) dün öğrendim.
günaydın cnm nasılsın?evet bu sabah herkez uyuyo galiba gece bayağı hareketliymiş topicgünaydın sezen kimsecikler yok bu sabah
iyiyim cnm ne olsun valla lekeler bitmedi çalışmada olmuyoo off bu kötü ya yumurtlama günlerindemisinniyim canım da şu kahve lekelerden kurtulamadım adetim 10 günü devirdi bugün 11 ama hala kahve lekeler devam ediyo gögüslerimin şişide inmedi yumurtlama günümde bugün başlıyo e böyle olunca çalışmada yapamıyoruz :))
ben akşamdan girmiyorum eşim olunca benimle oturmuyosun diye sitem ediyo
ayy çok konuştum yaa :)) sen nasılsın bugün
yumurtlamda uzayan akınyı oluyo sen ona dikket et bende kanama bitmeden olmaz ama emşnde değilim tabiievet bugün başlıyo yumurtlama günüm ama lekeler varkende yumurtlama olurmu onuda bilmiyorum karıştı bu ay hiç böyle olmazdı
hoşgeldin canımm inş.gelmez kırmızılarr bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu kahverengi kanama arkadaşın adeti bitmiş lekelenme devam ediyomuş hala onu sordu bende kanama olmadı cnmmGünaydın ben aranıza yeni katıldım bugün benim adet günüm eğer adet olmazsam olmayacakmış gibi bir hiç var içimde ama o zaman 3 hafta 5 günlük anne adayıyım bende.
sizlere birşey sormak istiyorum bu bahsettiğiniz kahve renkli kanamalarınız ne zaman oluyor bende 14 gün boyunca hiç olmadı sol kasığımda ağrı var gögüslerim şişti sadece ama kanamaya benzeyen hiç bir belirti yok.
evet canım :) dün öğrendim.
ben 4 gün vardı test yaptım çıktı cnmm sende yarın test yap varsa çıkarrgözün aydın birisi, Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın bebegını....:1rolleyes:
belırtılerın nelerdı, adetın gecınce mı ogrendın yoksa daha mı once bellı oldu... ben yenı gırıyorum bu topıge, bıraz bılgı verebılır mısın.
tekrar hayırlı olsun, darısı basımıza:Saruboceq:
hoşgeldin canımm inş.gelmez kırmızılarr bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu kahverengi kanama arkadaşın adeti bitmiş lekelenme devam ediyomuş hala onu sordu bende kanama olmadı cnmm
hoşgeldin cnmm azize gelsin eklersenide inş..gelmez kırmızılar çalışmalar nasıl gidiyoo:kedi:gny kızlar beni de ekleyin mart ayına mart 27 kırmızılarımın gelme günü inş. gelmez ama bu ay
Günaydın ben aranıza yeni katıldım bugün benim adet günüm eğer adet olmazsam olmayacakmış gibi bir hiç var içimde ama o zaman 3 hafta 5 günlük anne adayıyım bende.
sizlere birşey sormak istiyorum bu bahsettiğiniz kahve renkli kanamalarınız ne zaman oluyor bende 14 gün boyunca hiç olmadı sol kasığımda ağrı var gögüslerim şişti sadece ama kanamaya benzeyen hiç bir belirti yok.
inş.canımm daha çok yeni 4+2 günlükkeren sezen sana da hayırlı olsun hayırlısıyla kucagına alırsın bebegını....