• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

evet canım :) dün öğrendim.

hayırlı olsun arkadaşım..sağlıklı bir hamilelik ve bebiş dilerim sana..kan testinde ne zaman öğrendin.ben 1 martta adet olacaktım.idrar negatif çıktı.yarın içinde randevu aldım kan testi yaptımak için..sence erken mi??

iyim canım da şu kahve lekelerden kurtulamadım adetim 10 günü devirdi bugün 11 ama hala kahve lekeler devam ediyo gögüslerimin şişide inmedi yumurtlama günümde bugün başlıyo e böyle olunca çalışmada yapamıyoruz :))

ben akşamdan girmiyorum eşim olunca benimle oturmuyosun diye sitem ediyo

ayy çok konuştum yaa :)) sen nasılsın bugün

iyim canım da şu kahve lekelerden kurtulamadım adetim 10 günü devirdi bugün 11 ama hala kahve lekeler devam ediyo gögüslerimin şişide inmedi yumurtlama günümde bugün başlıyo e böyle olunca çalışmada yapamıyoruz :))

ben akşamdan girmiyorum eşim olunca benimle oturmuyosun diye sitem ediyo

ayy çok konuştum yaa :)) sen nasılsın bugün
iyiyim cnm ne olsun valla lekeler bitmedi çalışmada olmuyoo off bu kötü ya yumurtlama günlerindemisinn

evet bugün başlıyo yumurtlama günüm ama lekeler varkende yumurtlama olurmu onuda bilmiyorum karıştı bu ay hiç böyle olmazdı

Günaydın ben aranıza yeni katıldım bugün benim adet günüm eğer adet olmazsam olmayacakmış gibi bir hiç var içimde ama o zaman 3 hafta 5 günlük anne adayıyım bende.
sizlere birşey sormak istiyorum bu bahsettiğiniz kahve renkli kanamalarınız ne zaman oluyor bende 14 gün boyunca hiç olmadı sol kasığımda ağrı var gögüslerim şişti sadece ama kanamaya benzeyen hiç bir belirti yok.

Günaydın ben aranıza yeni katıldım bugün benim adet günüm eğer adet olmazsam olmayacakmış gibi bir hiç var içimde ama o zaman 3 hafta 5 günlük anne adayıyım bende.
sizlere birşey sormak istiyorum bu bahsettiğiniz kahve renkli kanamalarınız ne zaman oluyor bende 14 gün boyunca hiç olmadı sol kasığımda ağrı var gögüslerim şişti sadece ama kanamaya benzeyen hiç bir belirti yok.
hoşgeldin canımm inş.gelmez kırmızılarr bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu kahverengi kanama arkadaşın adeti bitmiş lekelenme devam ediyomuş hala onu sordu bende kanama olmadı cnmm

evet canım :) dün öğrendim.

gözün aydın birisi, Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın bebegını....:1rolleyes:

belırtılerın nelerdı, adetın gecınce mı ogrendın yoksa daha mı once bellı oldu... ben yenı gırıyorum bu topıge, bıraz bılgı verebılır mısın.

tekrar hayırlı olsun, darısı basımıza:Saruboceq:

gözün aydın birisi, Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın bebegını....:1rolleyes:

belırtılerın nelerdı, adetın gecınce mı ogrendın yoksa daha mı once bellı oldu... ben yenı gırıyorum bu topıge, bıraz bılgı verebılır mısın.

tekrar hayırlı olsun, darısı basımıza:Saruboceq:
ben 4 gün vardı test yaptım çıktı cnmm sende yarın test yap varsa çıkarr

gny kızlar beni de ekleyin mart ayına mart 27 kırmızılarımın gelme günü inş. gelmez ama bu ay

hoşgeldin canımm inş.gelmez kırmızılarr bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu kahverengi kanama arkadaşın adeti bitmiş lekelenme devam ediyomuş hala onu sordu bende kanama olmadı cnmm

eren sezen sana da hayırlı olsun hayırlısıyla kucagına alırsın bebegını....

h.g aramıza canım inş. olmazsın güzel haberlerini alırız..
benimki adetimin peşine oldu halada bitmedi işte daha öncede hiç karşılaşmamıştım..
bende acemiyim bu konularda canım 1 aydır bebek istiyoruz ilk ay olmadı bu aya hayırlısıyla inş.

Back