• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

amın amınnnnnnnnnn

ALLAHIM INSALLAH COK BEKLEYENLERE VERIR CUNKU YAZIK YA BIZ BIR KAC AY OLMAYINCA DELLENIYORUZ YA ONLAR NE YAPSIN KAC SENE

BEN VALLA SIRA VERME SEYI OLSA VALLA VERIIRIM NE ZOR SEY YA ISTEYIPDE OLMAMASI

ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN HEPIMIZIN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:
allah duysun duanı dualarımızı.bende yaklasık bı senedır ugrasıyorum rabbim gülmedi yüzümüze ama umudumu kaybetmedim inşllah o mutluluğu herkes gibi bende tadarım:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:
Allah duysun duanı dualarımızı.bende yaklasık bı senedır ugrasıyorum rabbim gülmedi yüzümüze ama umudumu kaybetmedim inşllah o mutluluğu herkes gibi bende tadarım:saruboceq:

oy cnm benım kıyamem sana ben allahım tez zamanda yuzunu guldurur ınsallah sonrada bızım ve tum ıstıyenlerın

ah arkadasım ah derdımızı bızım gıbı dertlı olan anlar

YOK CNM NERDE NERDE YOKKI BEBEGIM:hulya:[/QUOTE]

bilmiyorumkismile ay kusura bakma ne zamadır ıstıyosun bı sıkıntı falan mı var CADIARZU

bilmiyorumkismile ay kusura bakma ne zamadır ıstıyosun bı sıkıntı falan mı var CADIARZU

CNM 9 AYDIR ISTIYORUZ
TRIOT RAHATSIZLIGIM VAR AMA ILAC ICIYORUM[/QUOT
geçmiş olsun canım
benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu bu ucuncu ay olucak dr da ucuncu aydan sonra sperm sayısı artar dedı nısan bası yapılıcak tahlıller ama bu ayla ılgılı umutlarım var ınsallah :CüvCüv:

cnm 9 aydır ıstıyoruz
trıot rahatsızlıgım var ama ılac ıcıyorum[/quot
geçmiş olsun canım
benimde eşimde varikosel vardı ameliyat oldu bu ucuncu ay olucak dr da ucuncu aydan sonra sperm sayısı artar dedı nısan bası yapılıcak tahlıller ama bu ayla ılgılı umutlarım var ınsallah :cüvcüv:

alllahım umutlarını bosa cıkartmaz ınsallah cnm tez zamanda mutluluga adım atarsınnnnnnnnn

deli olcam ya şeytan diyo al yastığı daya suratına. horlaması neyse de bide aşkım horluyosun diyorum ne horlaması ya ben uyumuyorum ki diyo. gelde sinir olmakötükedihüso

YAZIK KIZ CALISIYORLAR BENIMDE ASKIM BAZE HORLAR DURERIM SUSAR BAZEN KENDI SESINDNE RAHATSIZ OLUR UYANIR KUSURA BAKMA DER:roflol::roflol:

YAZIK KIZ CALISIYORLAR BENIMDE ASKIM BAZE HORLAR DURERIM SUSAR BAZEN KENDI SESINDNE RAHATSIZ OLUR UYANIR KUSURA BAKMA DER:roflol::roflol:

inan horlamasına sinir olmuyorum uyandırınca horladığını kabul etmiyo daha öncede böyle yaptı kameraya aldım izlettim. elimde bide delilim var yine kabul etmiyo

Back