ne falı kızzzzsezenim...falına baktım canım..ikizlerin oluyo..2 erkek..hayırlı olsun...yandın ..2 gelinle düşünemiyom..:lepi::mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne falı kızzzzsezenim...falına baktım canım..ikizlerin oluyo..2 erkek..hayırlı olsun...yandın ..2 gelinle düşünemiyom..:lepi::mymeka:
yok canımm ay inş.bulantı olmazz akşamları 9 da uyuyorumm koltuktaa gece 4 kere tuvalete kalkıyorumm midem yanıyo özelliklede gecelerii iştahım çok açıldı bide idrar yolunda yanma var ağzımın tadıda bozukk demir yutmuş gibiyimm
azizecim..senin ovulasyon zamanın gelmedimi..hala otur sen böle test sonuçları bekle...:hulya:
test çıkmadımı daha bugün değilmihafta sonundan sonra ki günler şekerim :kedi: ama herşey test sonucuna bağlı eyvahedigeldismile ben bekliyom da bi derseler haftaya çıkıyo diye ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile -tatlicadiarzu-
benim 1 oğlum var budamı erkek kıssssgayfe falı...![]()
olsun canmm tatlı sıkıntılar bunlarr kaydirigubbakcemile5ayy bende iyiyim canım ne olsun rutin sıkıntılarr
olsun canmm sende nisan annesi olcan demek bizimle beraber kaydirigubbakcemile5kızlar yine olmadı ya gördüm kırmızıları azizecim yaz beni 9 nisana :1no2:
sezenim...falına baktım canım..ikizlerin oluyo..2 erkek..hayırlı olsun...yandın ..2 gelinle düşünemiyom..:lepi::mymeka:
hafta sonundan sonra ki günler şekerim :kedi: ama herşey test sonucuna bağlı eyvahedigeldismile ben bekliyom da bi derseler haftaya çıkıyo diye ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile -tatlicadiarzu-
test çıkmadımı daha bugün değilmi
ay bu ne çatlattılar bizi daha arayın demişlerr kesin değil yaniibekliyom şekerim ahhhhh ömrüm tükendi beklemekle -tatlicadiarzu-
saat 4gibi eşime arayın demişler
ne hafta sonu güzelim..yanlış hesaplama..bence şu günler tam zamanın..siklusların kaç günde ki?bilmiyorumkismile
ay bu ne çatlattılar bizi daha arayın demişlerr kesin değil yanii
ama 2 gelin dedi biri eren o erkeklerin benceenazoooo benimde falıma bak çokk meraklandım kaydirigubbakcemile3
sezen erkek mi geliyo bak falında erkek çıkmış...![]()
hemde ikitane kaydirigubbakcemile5
ama 2 gelin dedi biri eren o erkeklerin bencee
hımmm ozaman iki erkek se ikiz değil yani fisfisfis
jkızlar bi komşu hamile demiştim 4 çocuğu var şimdi ikizleri varmış demiştim yaa heralde üçüzmüş ama birinden ümit yokmuş kaybedebilirmişş(((
çok üzgünüm:
biri ölürse nasıl alıcaklarkii diğerleri zarar görmezmiijkızlar bi komşu hamile demiştim 4 çocuğu var şimdi ikizleri varmış demiştim yaa heralde üçüzmüş ama birinden ümit yokmuş kaybedebilirmişş(((
çok üzgünüm: