• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yok canımm ay inş.bulantı olmazz akşamları 9 da uyuyorumm koltuktaa gece 4 kere tuvalete kalkıyorumm midem yanıyo özelliklede gecelerii iştahım çok açıldı bide idrar yolunda yanma var ağzımın tadıda bozukk demir yutmuş gibiyimm

benim bi arkadaşım 9ay yemek yapmadıda yemedide sadece kahvaltılık düşün sabah akşamm.biz gittik bizede aynısı ne kadar zor yaaa

azizecim..senin ovulasyon zamanın gelmedimi..hala otur sen böle test sonuçları bekle...:hulya:

hafta sonundan sonra ki günler şekerim :kedi: ama herşey test sonucuna bağlı eyvahedigeldismile ben bekliyom da bi derseler haftaya çıkıyo diye ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile -tatlicadiarzu-

ayy bende iyiyim canım ne olsun rutin sıkıntılarr
olsun canmm tatlı sıkıntılar bunlarr kaydirigubbakcemile5
kızlar yine olmadı ya gördüm kırmızıları azizecim yaz beni 9 nisana :1no2:
olsun canmm sende nisan annesi olcan demek bizimle beraber kaydirigubbakcemile5
sezenim...falına baktım canım..ikizlerin oluyo..2 erkek..hayırlı olsun...yandın ..2 gelinle düşünemiyom..:lepi::mymeka:

:roflol: offf 3erkek haa kızz nazo benimde falıma bak kızz bayanssulusmile

hafta sonundan sonra ki günler şekerim :kedi: ama herşey test sonucuna bağlı eyvahedigeldismile ben bekliyom da bi derseler haftaya çıkıyo diye ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohaoldumsmile -tatlicadiarzu-

ne hafta sonu güzelim..yanlış hesaplama..bence şu günler tam zamanın..siklusların kaç günde ki?bilmiyorumkismile

nazoooo benimde falıma bak çokk meraklandım kaydirigubbakcemile3

sezen erkek mi geliyo bak falında erkek çıkmış...:emir_bebek: :emir_bebek: hemde ikitane kaydirigubbakcemile5

kayybet mek çok üzücü yaa allah kimseye evlat acısı göstermesin ıNŞALLAHHHHHHHHHH:Saruboceq:

Back
X