- 23 Nisan 2012
- 997
- 2.435
Istanbuldamısın nerede cektırdın hsg yı
Evet canim istanbuldayim. Şişli Echomar'da cektirdim.Gecen sene 350 TL verdim bilgin olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbuldamısın nerede cektırdın hsg yı
Hayirli olsn cnm insallah hayrli sonucuda alirsn.dondurlmusmuydu?kac tane?arkadaşlar benimde dün transfer oldu inşallah hayırlı olur transfer sonrası bi şey yoktu fakat bugün hafif ağrım var akıntımda başladı
Hayirli olsun cnm rabbim saglikli bebisler versin insallaharkadaşlar benimde dün transfer oldu inşallah hayırlı olur transfer sonrası bi şey yoktu fakat bugün hafif ağrım var akıntımda başladı
inşallah canım inşallah cümlemize inşallahHayirli olsun cnm rabbim saglikli bebisler versin insallah
ben opudan sonra transfer iptal edilince kendiligimden oldum bu ay hapa ragmen tik yok 10 gun olsun telefon acicam druma nie boyle oldu die oysa ilk kez kullanmadim adet olmk icin o hapi dur bakalim bugun 7 gun oldu hap biteli bakalim transferi bekliyorum sabirsizlaniyorum baglandim kaldim yaaCnm benmde 1 hafta gecikti ve sadce 2 gun surdu..ilavlardanmidr nedir anlamadm..insallah bundan sonrakiler duzelir..benimde ilk denememdi..ama negatifi gordum gununde oldum bi sonraki gecikti benm..senin?
Bende kendi doktoruma gidicem persembe gunj sanrm kist olustu bende kasikta ciz ciz batmalar varben opudan sonra transfer iptal edilince kendiligimden oldum bu ay hapa ragmen tik yok 10 gun olsun telefon acicam druma nie boyle oldu die oysa ilk kez kullanmadim adet olmk icin o hapi dur bakalim bugun 7 gun oldu hap biteli bakalim transferi bekliyorum sabirsizlaniyorum baglandim kaldim yaa
Cnm benm bugun adetmn 13 gunu.bi sonraki adette baslicam 15 gun sonra filan ilaclara baslicam sonrada transfer insallah☺bugum doktora gttm cok sukur kist yokmus.adetm geckmsti baya..durum bu yani bir an once gecsin zaman istiyorm hayrlisi artk☺sen naptn cnm?Dcu canim selam, ne durumdasin? Transferin nezmn?
Oo hayirli olsun canim, guzel sonuclarini aliriz insallah.. ben 30 ocakta opu olmustum, embriyolari dondurduk. Iyi kalitede embriyolarimiz vardi 5.gunden. mart adetimle birlikte ilaclara basladim ve 1 nisan da cift embriyo transferim oldu, cok sukur. Simdi sonuc bekliyoruzCnm benm bugun adetmn 13 gunu.bi sonraki adette baslicam 15 gun sonra filan ilaclara baslicam sonrada transfer insallah☺bugum doktora gttm cok sukur kist yokmus.adetm geckmsti baya..durum bu yani bir an once gecsin zaman istiyorm hayrlisi artk☺sen naptn cnm?
Hayirli olsun cnm☺insallah guzel haberlerini verirsn☺adetin kacinci gunu transferin oldu peki?Oo hayirli olsun canim, guzel sonuclarini aliriz insallah.. ben 30 ocakta opu olmustum, embriyolari dondurduk. Iyi kalitede embriyolarimiz vardi 5.gunden. mart adetimle birlikte ilaclara basladim ve 1 nisan da cift embriyo transferim oldu, cok sukur. Simdi sonuc bekliyoruz
Hayirli olsun cnm☺insallah guzel haberlerini verirsn☺adetin kacinci gunu transferin oldu peki?