mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

kizlar benm subat ayindan dondurulmuslarim var bu ay nasip olursa transfere gidicem ins ama adet olmadim hala adet olmak icin hapta kullandim 10 gun icinde olunuyor adet ama benim 6 gunum oldu hap biteli ne bir lekelenme ne bir belirti var ya tup bebege baslamadan once de evet duzensiz oluyordum ama ne bilim belirtisi oluyo du lekelenme goguslerim sisiyodu uyku uyuyodum anliodum simdi oda yok ya canim skikiyo artik

Cnm benmde 1 hafta gecikti ve sadce 2 gun surdu..ilavlardanmidr nedir anlamadm..insallah bundan sonrakiler duzelir..benimde ilk denememdi..ama negatifi gordum gununde oldum bi sonraki gecikti benm..senin?

Benimde ilk denemem şubatta negatif oldu. Sonuçtan bir gün sonrada regl geldi. Bu arada hic bir zaman bir gün bile şaşmaz oldukça düzenlidir. Ancak 2. regli için tam 12 gün bekledim. Bu arada doktora gittim. Yumurtalikta catlamayan bir yumurta gordu ve iki nedenden olur dedi. Önce hamilelikten şüphelenildi daha sonra test negatif cikinca ilaçlara bagli olarak yumurtanın catlamayarak kiste dönüştüğünü belirtti. Regl olmam ve kist için iki ilaç verdi. Regl olmak için kullanmayıp bekledim. Diğeri için mecburen kullanicam. Tüp bebek tedavisinde ilaçlardan gecikme oluyor ancak mutlaka doktora gidin. Bu yasadigimiz normal bir süreç değil. İlaclarin neden geciktirdigini doktor bulup karar versin. Bendeki gibi kist cikabiliyormus. Daha başka şeylerde olabildiği soylendi.

Merhaba guzel anne adaylari. Bnde bugun itibariyle dondurulmus tedavime basladim haydi bismillah. Ekim de ilk denememde tuttu fakat dusuk bi degerdi ve ikiser gun aralikla testi tkrrladm ama bi hafta gecti ve degerim yukselmeyi birKip yavas yavas dustu. Alti ay ardan snr bu ay yaptiralim ddk. Iki dondurulmus blastim var. Bekleyin beni buz bebeklerim sizi almaya az kaldi.

Cnm benmde 1 hafta gecikti ve sadce 2 gun surdu..ilavlardanmidr nedir anlamadm..insallah bundan sonrakiler duzelir..benimde ilk denememdi..ama negatifi gordum gununde oldum bi sonraki gecikti benm..senin?
ben opudan sonra transfer iptal edilince kendiligimden oldum bu ay hapa ragmen tik yok 10 gun olsun telefon acicam druma nie boyle oldu die oysa ilk kez kullanmadim adet olmk icin o hapi dur bakalim bugun 7 gun oldu hap biteli bakalim transferi bekliyorum sabirsizlaniyorum baglandim kaldim yaa

ben opudan sonra transfer iptal edilince kendiligimden oldum bu ay hapa ragmen tik yok 10 gun olsun telefon acicam druma nie boyle oldu die oysa ilk kez kullanmadim adet olmk icin o hapi dur bakalim bugun 7 gun oldu hap biteli bakalim transferi bekliyorum sabirsizlaniyorum baglandim kaldim yaa
Bende kendi doktoruma gidicem persembe gunj sanrm kist olustu bende kasikta ciz ciz batmalar var:KK43:

Dcu canim selam, ne durumdasin? Transferin nezmn?

Dcu canim selam, ne durumdasin? Transferin nezmn?
Cnm benm bugun adetmn 13 gunu.bi sonraki adette baslicam 15 gun sonra filan ilaclara baslicam sonrada transfer insallah☺bugum doktora gttm cok sukur kist yokmus.adetm geckmsti baya..durum bu yani bir an once gecsin zaman istiyorm hayrlisi artk☺sen naptn cnm?

Cnm benm bugun adetmn 13 gunu.bi sonraki adette baslicam 15 gun sonra filan ilaclara baslicam sonrada transfer insallah☺bugum doktora gttm cok sukur kist yokmus.adetm geckmsti baya..durum bu yani bir an once gecsin zaman istiyorm hayrlisi artk☺sen naptn cnm?
Oo hayirli olsun canim, guzel sonuclarini aliriz insallah.. ben 30 ocakta opu olmustum, embriyolari dondurduk. Iyi kalitede embriyolarimiz vardi 5.gunden. mart adetimle birlikte ilaclara basladim ve 1 nisan da cift embriyo transferim oldu, cok sukur. Simdi sonuc bekliyoruz :KK66:

Oo hayirli olsun canim, guzel sonuclarini aliriz insallah.. ben 30 ocakta opu olmustum, embriyolari dondurduk. Iyi kalitede embriyolarimiz vardi 5.gunden. mart adetimle birlikte ilaclara basladim ve 1 nisan da cift embriyo transferim oldu, cok sukur. Simdi sonuc bekliyoruz :KK66:
Hayirli olsun cnm☺insallah guzel haberlerini verirsn☺adetin kacinci gunu transferin oldu peki?

Hayirli olsun cnm☺insallah guzel haberlerini verirsn☺adetin kacinci gunu transferin oldu peki?

Canim 19. Veya 20. Gun transfer oldu. Nisan Adetime 11 gun vardi daha.. tesekkur ederim canim sagol. Dondurulmus embryo transferi cok kolay ama, insallah guzel sonuclarimiz olur :KK66:

Merhaba arkadaşlar bende böyle bi topik açmayı düşünüyodum , açığı varmış:-) bende mayısta dondurulmuş , daha başından hayatın sillesini yemiş bebişlerimi transfer ettiricem inşallah. rahim içinde ödem olmasından dolayı 20 şubatta transferi gerçekleştiremedik . Çok üzülmüştüm ama herşeyin hayırlısı belkide tutmayacaktı zaten

X