mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Yok canim ilk muayenem adetimin 3 gunu yani 28 martti ilac verdi kullnadim rahim zari icin coraspirn ve folbiol yazdi yarin ikinci olucak buyuk ihtimal 14 nosan dedi doktorim
Bnde 30 martta basladim canim, adetin 3 gunuydu. Bnde cuma ikinci muayenee oldm doktor pazartesi tkr gel dedi bakalım yarın transfer tarihi verecek canım, büyük ihtimal seneden iki gün sonra olur transferim insallah

Bnde 30 martta basladim canim, adetin 3 gunuydu. Bnde cuma ikinci muayenee oldm doktor pazartesi tkr gel dedi bakalım yarın transfer tarihi verecek canım, büyük ihtimal seneden iki gün sonra olur transferim insallah
He seni 3 cu sefere cagirmislar ben daha ikinciye gidicem yarin sen nerde yaptieiyosun senin hikayen nasil sorun neydi

He seni 3 cu sefere cagirmislar ben daha ikinciye gidicem yarin sen nerde yaptieiyosun senin hikayen nasil sorun neydi
Biz sebepsiz infertilite, 4 senelik evliyim, bi aşılama ,bi tüp bebek yaptırdım sonuç negatif, kismetse 6 ay dinlenmeden sonra dondurulmuş la 2. Deneme rabbim nasip ederse ışte.diyarbkrda yaptiycm canim

Biz sebepsiz infertilite, 4 senelik evliyim, bi aşılama ,bi tüp bebek yaptırdım sonuç negatif, kismetse 6 ay dinlenmeden sonra dondurulmuş la 2. Deneme rabbim nasip ederse ışte.diyarbkrda yaptiycm canim
Allah kolaylik versin ins canim zor isler hicbirimuzin emegi bosa cikmasin ins ben yollardayim istanbul altunizadede eurofertilde tedavi goruyorum bizde sperm hareketsizligi var 6 senelik evliyuz 23 yasindayim :)

Allah kolaylik versin ins canim zor isler hicbirimuzin emegi bosa cikmasin ins ben yollardayim istanbul altunizadede eurofertilde tedavi goruyorum bizde sperm hareketsizligi var 6 senelik evliyuz 23 yasindayim :)
amin in s cannim ,Bende 24 yaşındayım, bakalım ınş bu sefer nüfusumuz artar:emir_bebek: doktora mi gidiyorsun simdi

bence de geçmiyor :KK43:bir an önce mayıs gelsiiiinnnn:mad::mad::mad:
Bencede gecmiyo melek ada bugun transferin 5. Gunu nedense pek bi mutsuzum.bende 10 gun rapor aldim cok sikici evde durmak.ahmet hoca tutmazsa histeroskobi yapacak.cunku sivi vardi rahimde yine.direk histeroskobi yapmayalim dedi.o yuzden umutsuzum.cok agrim var zaten.mayista ins bebegine kavusursun melek ada

benm de 3 tane var ama bir tane transfer edilir herhalde...
Benimle birlikte taransfer olan 5 kisi vardi.hepimize tek embriyo transfer etti ahmet hoca.bir kisiye 2 tane transfer eti.onun 2. Denemesiydi ve cocugu yoktu.sanada 2 transfer edebilir melek ada.digerlerinin ve benim ilk denemem ve 1 tane cocuklari oldugu icin dedi hemsire

Ilk transferinde mi dondurulmus embr. Transferiydi yoksa hemen mi transferin olmustu? Benim ilk denemem, ocak ayinda ohss oldugum icin ertelendi ve nihayet nisanda ilk denemeyi yaptik. Dondurulmuslarda sans yuksek diye duydum...
Yok cnm opudan hemen sonra 3.gun ebriyosunu transfer ettiler.hemde 4 tane 3u cok ii kaliteydi ama olmadi..

Hosgeldin cnm.kacinci denemen?kac tane transferin olacak?kacinci gun embriyosu?cok soru srdum galibabide cnm probleminz ne acaba?
Dcu hoşbuldum canm :KK15: bizim sorun azospermi bu 3. Denememiz 2 KEZ isviçrede denedik sonuç hiç tutmadı şimdi Fulya Bahçeci kliniğinde drmiyoruz 33 yaşındayım 5. Gün transferi olacak inşallah tüm isteyenlerle bizede versin Rabbim bu sefer uygulanan değişik bir Yöntem di inş bakalım tese Yapıldı çok iyi embriyolarımız vermiş bakalım sonuç be olacak :eek:

Bi arkadasim da sebepsiz inf. Di. 3 asilama olumsuz sonuclandi. Ilk kez tup bebek yaptirdi, simdi hamile... ins senin de olur cnm

Benimle birlikte taransfer olan 5 kisi vardi.hepimize tek embriyo transfer etti ahmet hoca.bir kisiye 2 tane transfer eti.onun 2. Denemesiydi ve cocugu yoktu.sanada 2 transfer edebilir melek ada.digerlerinin ve benim ilk denemem ve 1 tane cocuklari oldugu icin dedi hemsire

ayy insaallaahhh yaaa.. ben de çok istiyorum iki tane transfer edilmesini..sonucta sansımız daha fazla oluyo iki transferde

Son düzenleme:
Bencede gecmiyo melek ada bugun transferin 5. Gunu nedense pek bi mutsuzum.bende 10 gun rapor aldim cok sikici evde durmak.ahmet hoca tutmazsa histeroskobi yapacak.cunku sivi vardi rahimde yine.direk histeroskobi yapmayalim dedi.o yuzden umutsuzum.cok agrim var zaten.mayista ins bebegine kavusursun melek ada
insallah hepimiz kavusuruz... ben de tüp bebekten önce iki kere histereskopi oldum bende de rahimde yapısıklık vardı...yine de olmadı nasip kısmet bu işler yaa..ben transfer yapılırken bir an içimden tutmayacak dedm ve tutmadı...
insaallah hayırlı ve güzel haberler alırsın...

Bi arkadasim da sebepsiz inf. Di. 3 asilama olumsuz sonuclandi. Ilk kez tup bebek yaptirdi, simdi hamile... ins senin de olur cnm
Benimde simdiye kadar gittigim butun doktorlar sebep yok dediler.bi tane oglum var kendiliginden oldu.10 yasinda.3 yildir ugrasiyoriz.suanki tup bebek doktorum kronik enfeksiyon var dedi.birsuru doktor gezdim .hicbiri soylemedi.hic problem yok dediler.rahimde sivi olunca tutunmayi engeller hamile kalamazsin dedi.simdi transferimin 5. Gunu bakalim sonuc ne olacak

Ewet canim doktora gittim gelfim suan bi sikinyi hozukmuyo carsamba gubu tekrar gel dedi ins cogaliriz inss
Bende gittim geldim cuma teker gel ddi büyük bi ihtimal 13 nisanda transferin ddi yani adetimin 18. Günü. Ek olarak bu ilaç falan vermedi, transfer günümüz aynı olacak ınş öyle gorunuyor

Sagol canim benim amin inşallah rabbim isteyen herkese verir. Bnm ilkinde tuttu ama kimyasal mi geç tutunma mi anlamadık, sonra bir hafta geçti de degerrim durdu ve yavaşça dustu, olmadi yani

:mad::mad:
Bende gittim geldim cuma teker gel ddi büyük bi ihtimal 13 nisanda transferin ddi yani adetimin 18. Günü. Ek olarak bu ilaç falan vermedi, transfer günümüz aynı olacak ınş öyle gorunuyor
Ayy canim ayni ikimizde 13 nisanda transfer olucaz demekki benim doktorum da 13 nisan dedi hatirlisi ins guzel haberler aliriz nasil gecicek bu gunler

X