mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Canim 19. Veya 20. Gun transfer oldu. Nisan Adetime 11 gun vardi daha.. tesekkur ederim canim sagol. Dondurulmus embryo transferi cok kolay ama, insallah guzel sonuclarimiz olur :KK66:
Insallah cnm ya..rahimimiz dinlendigi icin belkide daha ii olur ☺test gunun ne zaman peki?yani yine 12 gun sonrami yap dedi

Merhaba arkadaşlar bende böyle bi topik açmayı düşünüyodum , açığı varmış:-) bende mayısta dondurulmuş , daha başından hayatın sillesini yemiş bebişlerimi transfer ettiricem inşallah. rahim içinde ödem olmasından dolayı 20 şubatta transferi gerçekleştiremedik . Çok üzülmüştüm ama herşeyin hayırlısı belkide tutmayacaktı zaten
Daha başından hayatın sillesini yemiş demeyelim onlar ikinci şansa sahip olan şanslı bebişler. Çünkü ilklar olsaydı onlar belki de tıbbi atık olacaktı :)

Daha başından hayatın sillesini yemiş demeyelim onlar ikinci şansa sahip olan şanslı bebişler. Çünkü ilklar olsaydı onlar belki de tıbbi atık olacaktı :)
Ben o gözle bakmadım hiç yavrucaklar -196 derece icim cız ediyo:KK61: eşim ben embriyolarımizi çöpe attırmam hepsini yapalım hayatım diye bastiriyo:-)

Ben o gözle bakmadım hiç yavrucaklar -196 derece icim cız ediyo:KK61: eşim ben embriyolarımizi çöpe attırmam hepsini yapalım hayatım diye bastiriyo:-)
Hahaha benim de kayınvalidem öyle diyor. Hayırlısı olsun ama emin ol ki onların keyfi yerinde. Şu büyük elektrik kesintisinde benim ilk aklıma gelen onlar oldu :) evlat böyle bişey demekki :)))

Valla bana çok hızlı geçiyor canım. Kafamı boşaltıyorum işe gidiyorum tatil planlıyorum kısacası düşünmüyorum süreci çatlasak da patlasak da herşey olacağına varacak...
Kesinlikle haklısın ne kadar düşünsen, yırtı nsan boş. Geçenlerde bi elbise alıyorum annem ısrarla tam olanı değil bi büyüğünü almamı istiyo bebiş olursa diye. Bana belli olmayan olaylar için tavsiye verme dedim ben anlık yaşıyorum, olursa inşallah hamilelik bi daha alırım. Bende çareyi anlık yaşamakta buldum yani:KK66:

Mayista mi olacakti senin transferin benm sanmr ilk haftasina denk gelecek senjn cnm?

ben suan ücüncü adetimi bekliyorum o da mayısa denk geliyor ama tam olarak kaçına denk gelir bilmiyorum...insallah benm dde baslarına denk gelir ve hemen baslarım:)

ben suan ücüncü adetimi bekliyorum o da mayısa denk geliyor ama tam olarak kaçına denk gelir bilmiyorum...insallah benm dde baslarına denk gelir ve hemen baslarım:)
Bende 3.adetmle baslicam☺benmde nu ayin orralarina denk gelio adetim tahminimde mayis basi transfer insallah☺heyecan basladi valla ☺benm iki tane var dondurlmusum..ikiside transfer olacak insallah...senin kac tane olacak?

Bende 3.adetmle baslicam☺benmde nu ayin orralarina denk gelio adetim tahminimde mayis basi transfer insallah☺heyecan basladi valla ☺benm iki tane var dondurlmusum..ikiside transfer olacak insallah...senin kac tane olacak?

benm de 3 tane var ama bir tane transfer edilir herhalde...

Dcu m , bu ikinci denemen dimi? Ilki hakkinda bisey dedi mi doktorlar?
Cnm ilk denememden kalan dondurlmuslarmla olucak☺bisi demedi doktor guya stersliymisim ondan olmamis olablrmis falan filan...rahim cok yoryldu benm ilac dozundan bence...bakalm bu sefer ne olcak zaten pek umidim yok burdan..bu olmadsa hemen tedaviye basliycam haziranda bakalm hayrlisi☺

Cnm ilk denememden kalan dondurlmuslarmla olucak☺bisi demedi doktor guya stersliymisim ondan olmamis olablrmis falan filan...rahim cok yoryldu benm ilac dozundan bence...bakalm bu sefer ne olcak zaten pek umidim yok burdan..bu olmadsa hemen tedaviye basliycam haziranda bakalm hayrlisi☺

Ilk transferinde mi dondurulmus embr. Transferiydi yoksa hemen mi transferin olmustu? Benim ilk denemem, ocak ayinda ohss oldugum icin ertelendi ve nihayet nisanda ilk denemeyi yaptik. Dondurulmuslarda sans yuksek diye duydum...

Ayji bende bi sene once tup bebege bas vurdim 6 senelik evliyiz esimds sperm yavasligi sikintisindan ilk denememizde bende ilaclardan kaynakli olarak titmadigini dusunuyorum bu ay yani yarin muayeneye gidiyorum 5 .gun embriyosu dondurulmusum var allahim uzin verirse 14 nisanda transfer olabilicegi soylefi doktorum allahim hepimize nasip etsin inss

Ayji bende bi sene once tup bebege bas vurdim 6 senelik evliyiz esimds sperm yavasligi sikintisindan ilk denememizde bende ilaclardan kaynakli olarak titmadigini dusunuyorum bu ay yani yarin muayeneye gidiyorum 5 .gun embriyosu dondurulmusum var allahim uzin verirse 14 nisanda transfer olabilicegi soylefi doktorum allahim hepimize nasip etsin inss
Hayırlısı inşallah cnn, sen yarın ilk muayenene mi gidio sun yoksa daha öncede gitti mi, 6 nisan yarın , yani sekiz gün sonra mi transfer ?

Hayırlısı inşallah cnn, sen yarın ilk muayenene mi gidio sun yoksa daha öncede gitti mi, 6 nisan yarın , yani sekiz gün sonra mi transfer ?
Yok canim ilk muayenem adetimin 3 gunu yani 28 martti ilac verdi kullnadim rahim zari icin coraspirn ve folbiol yazdi yarin ikinci olucak buyuk ihtimal 14 nosan dedi doktorim

X